Bakarmısınız Lutfen
-
arkadaslar
aynı ag uzerınde ıp sını bıldıgım kısıyı nasıl bulabılırım programı falan warsa lınk verebılırmısın veya nasıl
bulacagımı anlatabılırmısınız lutfen yardım edın!!!!
-
Şimdi aynı ağ üzerindesin...ip i de bilion...tamam da neyini bulacan adamı bulmuşsun zaten ???
-
adamın nerde oldugunu weya hangi yurtdan baglandıgını veya adamın ısmını kısaca bu tıp seylerı ıste
-
www.ripe.net ten ip e taratırsan bulunduğu semti bulursun...ama isim bulamazsın telefon zor...
-
dvmini okumamisim, pardon... (:
-
aynı ag uzerınde elaman
-
evet yok mu ya aynı ag uzerınde ıp adresını bıldıgım kısının yerını veya ısmını ogremem ıcın yardımcı olcak veya lınk vercek lutfen arkadaslar cok acıl
-
hocam oyle cort diye bi olay yok, ama olayi biraz aciklarsan baska bi yoldan bulunur, mesela ne biliyim nasi bi ag bu ? adamin makinasinin ismine bak, muhtemelen ag da makinalarin sayilari ile, ip nin son 2 hanesindeki sayilar esittir... yani ne bekliyosunki ? biz sana bi program vericez sen yazican adamin anasinin kizlik soyadini bile ogrencen bunu mu bekliyosun ?
-
abi saçmalama ne isminden bahsedion bu ağ üzerindeki herhangibir pc ye oturunca kimlikmi okuyor da aq isim bulacak..çok çok yerini bulursun gidersin bakarsın pcde kim var ...bu bilgisayarı ne sanıyorsun hayret hacı..oldu olacak soy ağacı çıkartsın...ip adresini takiben adres tel şehir falan ulaşabilirsin en fazla..tutup sana pcde kim var onu söylecek hali yoq.
-
ya arkadaslar adam bana saldırıyor ve bım oc ye gırdı nerden anladın dersem ozel dosyalarım bazı ları sılınmıs ve yerlerı degısmıs bunu ıcınde aılemın ve kız arkadasımın resımlerıde war adam hala saldırı yapıyor ve ıp adresını bılıyorum norton gosterıyor ıp sını bu adamı bılıyorum
ag ıse ben yurtda kalıyorum ve her odada ınternet war herkez bu ag uzerınde baglanıyor bının uzerınde pc war bu agda
-
ya adamın nerden baglandıgı neya baglandıgı portu ogrensem yeter bana
Toplam Hit: 3009 Toplam Mesaj: 21