Bakın Ne Diyorum(Ava Giderken Avlansın):
-
Denedim hem fazla uğraştırmadı hem başarılı oldu:
Yapamanız gereken: ilk önce kendınıze mynetten mail.password_infio gibi sizi kurbana mynet servisi gibi gösterecek bır maıl adresı olın.. asagıdakı forumu bu maıl adresınden "bu forumu uygulayarak ıstedıgınız mynet uyesının sıfresını kendı şifreniz ıle değiştırın " şeklınde bır mail atın..bu arada şifrenın sıze gelecegi hacked_pass.info gibi bir mynet adresi daha alın..son olarak aşagıdaki sunuda bulunan kendı maıl adresınız yazan yere şifrenın sıze gelecegi adresı yazın..
işte bu kadar sonrada bekleyın şifreler gelsin..
MYNET MAİL HACKLEME .:TOP SECRET:.
1.MYNET MAİLİNİZE GİRİN.
2.YENİ BİR MAİL OLUŞTURUN.
3.MAİL KONUSU BÖLÜMÜNE AYNEN: change him pass (HACKLEMEKİSTEDİĞİNİZADRES) YAZIN.
4.HACKLEMEK İSTEDİĞİNİZ ADRESİ ( ) İÇİNE YAZINIZ.
5.MESAJ BÖLÜMÜNE:
(mail//relative=?^#"?~*/_+"""SİZİNMYNETŞİFRENİZ"""+_/*~?"#^?=change//mail)
YAZIN VE ( ) KULLANIN.
6.KENDİ ŞİFRENİZİ YANLIŞ YAZARSANIZ MYNET SİZİN ŞİFRENİZİ BİR DAHA
ALGILAMAZ VE HACKLEMEK İSTEDİĞİNİZİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMEZ!!!
7.KOPYALA YAPIŞTIR YAPMANIZI ÖNERİRİZ.
8.MAİLİ GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: (kendi mail adresiniz)
9.HACKLEMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİNİN ŞİFRESİYLE SİZİN MYNET ŞİFRENİZ AYNI ŞİFRE OLACAKTIR.
NOT : ŞİFRE 24 SAAT İÇİNDE DEĞİŞECEKTİR. -
yemezler bunu aq
-
Salak bir fakeden daha ii bence zaten zamanda almıyor...
-
ladybey şifreleri bana yollayın demiyo ki dio ki böle yapın şifreleri size yollasın.Anladım :)
-
Gmail gibi bir mail dururken myneti hala kullanan varmı :D
-
Fire senin memlekette daha myneti kullanmayı çok gören insanlar var aq.
-
tüh ulan ban yidik:D:D
-
(mail//relative=?^#"?~*/_+"""SİZİNMYNETŞİFRENİZ"""+_/*~?"#^?=change//mail)
YAZIN VE ( ) KULLANIN.
Gene diyoruum=Bundan 1.5 yıl önce bizim forumda okudun bunu yazan adam senin kadar salak bi insan olmaz dedim.Bunları gördükçe buna inanları gördükçe o adamın ne kadar akıllı oldugunu anlıyorum -
tornavida gelionmu bulusmaya
-
Olum bilmiyorum valla oldu keyfi 3 kişiden e mail hesabını alıyorum ister kullan ister kullanma aq madem daha profesyonel bir bilgiye sahipsen paylaşta bizide aydınlat... Hasbinallahminivelvekil... Sanki mailleri yazdığı gibi çalıyor...
-
tşkler arkadaş ellerıne saglıkk
Toplam Hit: 14354 Toplam Mesaj: 12