Bakın Yeni Forum Siteme Moderatör Arıyorum...
-
Selamun Aleyküm ;
Öncelikle Hepinize Hayırlı Akşamlar
bilgim olmadan forum sitesi kurmak işine girdim dolandırıldım falanda filanda sonunda muradıma erdim
www.paylasdir.com
admin olarak alıyorum hocam anlamamda sadece admin yaparım işte :)yorumlarınızıda bekliyorum
Selametle !
-
ben ben :D
böyle bişey bekliyo heralde ama müthiş bir geyik kokusu alıyorum (:
-
her bölümden koyucağına bir bölüme odaklansan daha iyi olurdu böyle çöp gibi görünüyo bilgine.başarılar.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
her bölümden koyucağına bir bölüme odaklansan daha iyi olurdu böyle çöp gibi görünüyo bilgine.başarılar.
-----------------------------hocam hit olan forum sitelerinden başlıkları aldım yinede tşküler
-
bence güzel olmuş biraz dolduktan sonra şekillenecektir :)
-
carnager bunu yazdı:
bence güzel olmuş biraz dolduktan sonra şekillenecektir :)
-----------------------------eywallah hocam
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Katılıyorum hocam... Ve şimdiden c/p'ye başlamışsın gördüğüm kadarıyla.Bu şekilde sitenin ömrü fazla olmaz.Güzel domain değerlendirmen lazım.c/p yapacaksanda sisteyi sadece bir alan'a yönlendir.Mesela en basitinden download sitesi.Ya da anladığın bir alan.Böyle yaparsan google'da yükselmen daha hızlı olur.Zamanla farklı alanların bölümlerinide açarsın.Üyeler ister zaten.. Foruma da mod aramayı falan bırak bence.Şimdiden ne modu bu ? Siteni güzel tasarla içeriğinide öyle zengin yapki üye gelsin kendi mod olmak istesin.
-
bu nasıl oluyo aga sitede toplam konu 10 tane bile yok 22 kişi aktif xD
-
kim dolandırdı hocam seni söle bizide dolandırmasın :)
Birde merak ediyorum kaç Gb bant harcıyosun bu durumda :-? -
CEO bunu yazdı:
-----------------------------tahribat.com saolsun 10 dk lık 22 kişilik online hevesi veriyor bize
-
Trzes bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------tahribat.com saolsun 10 dk lık 22 kişilik online hevesi veriyor bize
-----------------------------hmm anladım dostum yeni konu doldur kısa zamanda bişeyler yapabilirsin gibime geliyo. Domainin güzel :)