Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Ziyareti
-
birileri düzenlese iyi olur. mutlaka gelmeye çalışırım ben isteyen de çoktur umarım bu konularda bilgim hiç olmadığı için ben açamıorum konuyu. ilgili biri yeni konu açarsa orda toplanırız..
-
tarikat neyine yetmiyor abi? =)
-
oraya 10 mürid gitsek 5 kişi çıkarız hocam
-
pek akıllı işi gelmedi..
çocuk esirgeme kurumu yapalım
-
swordfish bunu yazdı
pek akıllı işi gelmedi..
20 kişi gitsek 5 kişi geri döneriz.
Çoğumuzu alıp geri bırakmazlar.
-
napıyorlar ki bu kurumlarda? sanarsın amerikan tarzı gençlik korku filmi çekioruz 10 kişi gidip 5 kişi dönmek nedir :D tbt yetmiyor abi kanlı canlı görmek istiyorum çocukken başka bir yere gitmiştim rehabilitasyon merkezine. bir kadın vardı. 2 basamaklı çarpmaları anında söylüyordu..
-
nurulmac11 bunu yazdı
napıyorlar ki bu kurumlarda? sanarsın amerikan tarzı gençlik korku filmi çekioruz 10 kişi gidip 5 kişi dönmek nedir :D tbt yetmiyor abi kanlı canlı görmek istiyorum çocukken başka bir yere gitmiştim rehabilitasyon merkezine. bir kadın vardı. 2 basamaklı çarpmaları anında söylüyordu..
TBT de akıllı yokki, onun için eksik döneriz.
http://www.tahribat.com/Folder-Vukuatlar-102/
-
çocuk esirgeme kurumu ziyareti olursa önümüzdeki bayramda gelebilirim bu ziyaret pek mantıklı gelmedi :)
-
nurulmac11 bunu yazdı
walter bishop u falan goreceginimi saniyosun amk ? :D
-
ahuauhuauhauhuauha :D
bu başlık hit yapar..
cocuk esirgemeye gitsek daha iyi (:
ayrıca, sıkıntlı biraz. ( ön yargıyla yaklaşıyorum.. gitmediğim için bilemicem :F giden arkadaşlar aydınlatsın.. )
adamı ayak üstü s.ken deliler de olabilir, deliliğe vurup.. :D
-
HoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdı
pek akıllı işi gelmedi..
20 kişi gitsek 5 kişi geri döneriz.
Çoğumuzu alıp geri bırakmazlar.
mektebe gidin 5 kişi gitseniz 10 kişi dönersiniz