Bakırköy Ve Civarında Oturan Müridler
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------seriouserror kardeşim öncelikle içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum.
Sana tavsiyem bu durumdan insanların sana o şekilde baktıkları için kurtulmaya çalışma sen istediğin için yap neyse işim felsefe kısmını geçiyorum..
Ben bakırköyde oturuyorum. Evim oldukça müsait ancak şuan için tek problem ev arkadaşım..
Kendi başıma karar veremem onun ne düşüneceğini de bilemem ama onunla bu konu hakkında görüşeceğim.. en kısa zamanda haber ederim sana..
-----------------------------
tşk.ederim kardeşlerim.tşk. ederim tahribat.com
-
Durumun beni duygusal anlamda gerçekten çok etkiledi. Kaldığım yer Bakırköy'e oldukça uzak, keşke yardımcı olabilseydim. Fakat, İstanbul'da yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olursa, pm (MSN Kullanmıyorum) atman yeterli.
-
:) Forumun efsane entryleri arasına alınacak bir yorum olmuş.
ExcaliburTBT bunu yazdı:
gel haja gel :D reflex in ailesi memlekete giderse on numara ortam yaparız :B alkol karı kız :B tedaviye gerek kalmadan bül bül gibi öttürürüz seni :F
işin şakası şimdiden başarılar :|
----------------------------- -
Arkadaşın durumuna katkıda bulunmak için yazıyorum. Konu yukarılarda olsun.
Ulan ne güzel ya, tbt felsefesine bak. Harbi süpersiniz.
-
olm banada bakırköyde ev lazım lan :D
bu arada hocam sen merak etme paşalar gibi terapini yaparsın mutlaka bi yardım eden ve edenler olucak sana, her türlü destek olmaya çalışırız tahribat "adam" dolu ;)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------olm banada bakırköyde ev lazım lan :D
bu arada hocam sen merak etme paşalar gibi terapini yaparsın mutlaka bi yardım eden ve edenler olucak sana, her türlü destek olmaya çalışırız tahribat "adam" dolu ;)
misal gençosman :D -
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl bir ev dayıcım :):):)
Neyse cıvıtmayayım ev arkadaşım bu gece gelmeyecek ama yarın akşam konuşucam onunla bu konuyu..
-
rappermcs bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl bir ev dayıcım :):):)
Neyse cıvıtmayayım ev arkadaşım bu gece gelmeyecek ama yarın akşam konuşucam onunla bu konuyu..
haberini bekliyorum kardeşim -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
gel haja gel :D reflex in ailesi memlekete giderse on numara ortam yaparız :B alkol karı kız :B tedaviye gerek kalmadan bül bül gibi öttürürüz seni :F
-----------------------------Olm sana bu siteyi kim söledi :| Söle onu banlayalım :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Olm sana bu siteyi kim söledi :| Söle onu banlayalım :D
http://www.tahribat.com/members.asp?id=19871 Spy-Eafw nickli ipne :B ama şimdi ortalıklarda yok :|