folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bakkalın Suç Duyurusu Helal Olsun Ders Niteliğinde

Bakkalın Suç Duyurusu Helal Olsun Ders Niteliğinde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

Valla bunlar o hareketi kamera önünde yapıyor. Birileri ise yıllardır kamera arkasında kucaklaşıyor. Benim için hainliğin görünmeyen tarafı daha tehlikelidir. Önce görünmeyen taraftan kurtulsak görünen taraftan kurtulmak çantada keklik olacaktır. 

karikatür herşeyi anlatıyor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

adamı fişlemeselerdi keşke amk bi de adresini verselerdi bari

abi zaten adam bunu göz önüne almıştır.

Adam Göze Almıştır Almıştır Ancak.. Offf offf Nerede Bu Devlet.. O Adam Oralardan Taşınmaz ise Ona Olacakları Düşünmek bile istemiyorum.

Devlet O Adamı Korumayacak Gibi Bir His Var İçimde.!!!

O Adam Ya Ahmak Yada Hakikatende Yüreği Mangal Gibi Bir Kahraman Şahıs.... Büyük İhtimal Öldürülecek....   Diyecek Başka Söz Bulamıyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Bu kadar Turk insani arasinda 1 bakkal.Başka neden yok herkez kendi havasinda demekki.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

Bu kadar Turk insani arasinda 1 bakkal.Başka neden yok herkez kendi havasinda demekki.

Ve Bu Bakkal Birilerinin Yokedelim Dedikleri Doğulu. 

Bence Bir Daha Düşünsün o arkadaşlarımız....    Doğuya Katliam Diye Çığırtkanlık edeceğine Sorunların Çözümüne Katkıda Bulunarak Yada Hiç bir şey yapamıyorsa Olumlu Söylem İle Milleti Birbirine Bağlamaya Birbirine Bağlı Tutmaya Gayret Etsinler.

Çok Boş Ve Amaçsız Söylem Geliştiren Kardeşlerimiz Var.   İç Savaş İsteyen Kardeşlerimiz var.... Hala Kardeşlerken Bir Daha Düşünsünler.!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

Sen yanmasan, ben yanmasam. Nasıl çıkara karanlıklar aydınlığa.

Adam elini taşın altına koymuş.

Helal olsun.

Memleketin maaş alan savcısı nerde uyuyor acaba.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

adamı fişlemeselerdi keşke amk bi de adresini verselerdi bari

Dün haber7 de rastladım, adamın adını soyadını ne iş yaptığını yazmış beyinsiz herifler...

F.K.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    manfolder bunu yazdı

Ve Bu Bakkal Birilerinin Yokedelim Dedikleri Doğulu. 

Bence Bir Daha Düşünsün o arkadaşlarımız....    Doğuya Katliam Diye Çığırtkanlık edeceğine Sorunların Çözümüne Katkıda Bulunarak Yada Hiç bir şey yapamıyorsa Olumlu Söylem İle Milleti Birbirine Bağlamaya Birbirine Bağlı Tutmaya Gayret Etsinler.

Çok Boş Ve Amaçsız Söylem Geliştiren Kardeşlerimiz Var.   İç Savaş İsteyen Kardeşlerimiz var.... Hala Kardeşlerken Bir Daha Düşünsünler.!!

İşte budur. Ya duygularımı tercüme ettin eyvallah

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 18