Bakkalın Suç Duyurusu Helal Olsun Ders Niteliğinde
-
FireX bunu yazdı
Valla bunlar o hareketi kamera önünde yapıyor. Birileri ise yıllardır kamera arkasında kucaklaşıyor. Benim için hainliğin görünmeyen tarafı daha tehlikelidir. Önce görünmeyen taraftan kurtulsak görünen taraftan kurtulmak çantada keklik olacaktır.

karikatür herşeyi anlatıyor.
-
YasamaK bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
adamı fişlemeselerdi keşke amk bi de adresini verselerdi bari
abi zaten adam bunu göz önüne almıştır.
Adam Göze Almıştır Almıştır Ancak.. Offf offf Nerede Bu Devlet.. O Adam Oralardan Taşınmaz ise Ona Olacakları Düşünmek bile istemiyorum.
Devlet O Adamı Korumayacak Gibi Bir His Var İçimde.!!!
O Adam Ya Ahmak Yada Hakikatende Yüreği Mangal Gibi Bir Kahraman Şahıs.... Büyük İhtimal Öldürülecek.... Diyecek Başka Söz Bulamıyorum.
-
Bu kadar Turk insani arasinda 1 bakkal.Başka neden yok herkez kendi havasinda demekki.
-
manfolder bunu yazdı
Bu kadar Turk insani arasinda 1 bakkal.Başka neden yok herkez kendi havasinda demekki.
Ve Bu Bakkal Birilerinin Yokedelim Dedikleri Doğulu.
Bence Bir Daha Düşünsün o arkadaşlarımız.... Doğuya Katliam Diye Çığırtkanlık edeceğine Sorunların Çözümüne Katkıda Bulunarak Yada Hiç bir şey yapamıyorsa Olumlu Söylem İle Milleti Birbirine Bağlamaya Birbirine Bağlı Tutmaya Gayret Etsinler.
Çok Boş Ve Amaçsız Söylem Geliştiren Kardeşlerimiz Var. İç Savaş İsteyen Kardeşlerimiz var.... Hala Kardeşlerken Bir Daha Düşünsünler.!!
-
real_agabey bunu yazdı
Sen yanmasan, ben yanmasam. Nasıl çıkara karanlıklar aydınlığa.
Adam elini taşın altına koymuş.
Helal olsun.
Memleketin maaş alan savcısı nerde uyuyor acaba.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
adamı fişlemeselerdi keşke amk bi de adresini verselerdi bari
Dün haber7 de rastladım, adamın adını soyadını ne iş yaptığını yazmış beyinsiz herifler...
-
ShockMan bunu yazdımanfolder bunu yazdı
Ve Bu Bakkal Birilerinin Yokedelim Dedikleri Doğulu.
Bence Bir Daha Düşünsün o arkadaşlarımız.... Doğuya Katliam Diye Çığırtkanlık edeceğine Sorunların Çözümüne Katkıda Bulunarak Yada Hiç bir şey yapamıyorsa Olumlu Söylem İle Milleti Birbirine Bağlamaya Birbirine Bağlı Tutmaya Gayret Etsinler.
Çok Boş Ve Amaçsız Söylem Geliştiren Kardeşlerimiz Var. İç Savaş İsteyen Kardeşlerimiz var.... Hala Kardeşlerken Bir Daha Düşünsünler.!!
İşte budur. Ya duygularımı tercüme ettin eyvallah