folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bakması Zor Bir Link!

Bakması Zor Bir Link!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    allah yardımcıları olsun . malasef ki elimizden bişey gelmiyo.

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Umarım Amerikan ordusu uzun yaşar. Onları öldürmek değil işkenceye tabi tutmak istiyorum.

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    a.q nun cocukları yaaa !!! bunları köPeklere siktircen a.q ....

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ludacrise
    Ludacrise's avatar
    Erkek
    piçler a.q orospu cocukları evlatlarını ziiktimin ibneleri sülalesindeki tüm kızlarıı zikim lime lime ediyim

Saçların bir bir dökülsün, herkes neşe içindeyken senin boynun bükülsün, öksürdükçe ciğerlerin parça parça dökülsün, bütün ömrün ağlamakla geçsin, kulakların tıkansın baykuş sesi dinlemekten, hep Azrail"i bekle canını alması için, en sevdiğin elbisen tabutuna sarılsın, yılan, akrep bol olan yere mezarın kazılsın, Mezar taşına ALLAHSIZ diye yazılsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denizfenerri
    denizfenerri's avatar
    Erkek
    İKİZ KULELER BU OROS... ÇOC... Az Bile AMERİKANIN HER YERİNİ BOMBALAMAK LAZIM HER ZAMAN USAME BİN LADİN'İ DESTEKLİYORUM A:KOYSUN İKİZ KULE FALAN BIRAKMASIN AMERİKADA ÖLEN İNSANLARADA ACIMIYORUM GEBERSİN ŞEREFSİZLER O PİÇ BUSHA OYU VEREN ONLAR ANALA.. SİKİ...

..............
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    axl_
    axl_'s avatar
    Erkek
    arakdaşlar he rmillet hakedildiği şekilde yönetilir..amarika ırak'agirdiği zaman meydanlarda gösteriler yapıp yaşasın amerika diye bağıran ben değildim..hak ettiler.yapılalanlar tabikide yanlış..ama bence hak ediyolar..ben istiklal cedesind ebir aamerikan askeri görsem hiçbişey yapamıyosam KAFAMA SIKARIM...

parasızlıktan kestiremediğim sakallarım sosoyede moda olmuş..way a.q nasıl dünya bee:)
Toplam Hit: 3553 Toplam Mesaj: 17