Bakü Yolcusu :))
-
Evet bende sabah bi açtım azerbeycan petrol ve doğalgaz jeolojisi ve müh. :D:D:D Azerbeycanda yaşayan yada görmüş arkadaşlar anlatırmısınız? ne halt yiyiecem ben :D:D
-
Walla bi bilgim yok:D
-
tarif edilemez derecede berbat bir yer, erkekler kaba kro.. kadinlar motor. her masada rusvet gecerlidir...
yol yakinken don, gecmis olsun sana.
-
valla okuyacan kaçarı yok..
benim özüm yahşidir aybalam..bi gülme krizine girme orda aip olur.. azeri karıları güzeldir..
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------tarif edilemez derecede berbat bir yer, erkekler kaba kro.. kadinlar motor. her masada rusvet gecerlidir...
-----------------------------evet haklısın kuzenim okudu orda geldiginde aynı onlar gibiydi :)
-
hoca valla benim bildiğim kadarıyla orda art-namus-şeref adına hiçbirşey yok die biliyorum. ayrıca orda bi de gıda ürünleri çok pahalıymış die de duydum .. (karpuzu bile dilim hesabı satıyorlarmış o kadar pahalı :)) neyse sen daha iyi araştırırsın.aklımda böle kalmış söleyim dedim ..başarılar ama:) hani şahsen ben senin yerinde olsam gitmezdim. ama tabikide önemli olan senin düşüncen ..
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------tarif edilemez derecede berbat bir yer, erkekler kaba kro.. kadinlar motor. her masada rusvet gecerli...
-----------------------------Erkekler krodan sonraki kısmı hoşuma gitti :P :D:D:D:D
-
Wallaha arkadaşlar tike tike gidicez :D:D
-
carsi, pazardir harbiden azeri sifatindaki bir halk icin pahali..
ilac, hastane pahali..
iklim berbat..
-
http://www.musiqi.az/
gir biraz dil provası yapda oraya gidince gülmekten ölme
-
Falla gidince baya kopacam gibime geliyo :D:D:D:D