folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balgamdan Nasıl Kurtulunur?

Balgamdan Nasıl Kurtulunur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek
    tükür kurtulursun hocam

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam kurtulmak istiyosan sigarayı bırak, sonra git doktora balgam söktürücü yazsın hergün bir tablet iyi gelir.

Bende sigara içiyom, sigarayı bırakmadan balgamda bitmez :D Bırakıncada hemen bitmiyo tabi, tanıdığım biri 20 sene içmiş, sonra bıraktı tabi ama 4 senedir her sabah 5 dk.si banyoda geçiyo.. Balgam çıkararak.  :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

hacı sigaranı değitir. Camel dene. Ben başka sigara içiyordum buna geçtim artık balgam yapmıyor pek.

Gece yatmadan önce 2 kaşık yoğurt ye. Daha sonrada miğdende bir rahatsızlığın yoksa bir kaşık elma sirkesi iç. Müthiş iyi geliyor bu ikisi. Tecrübeyle sabittir.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

by_zannoq bunu yazdı:
    -----------------------------

sigarayı bırak

,,,lel,,,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

hıııhh gııııık puuuh

:))  )

Bizim Makinada Bir Matematik profesörü kadıncağız vardı 60larında sürekli balgam çıkarırdı biz de dalga geçerdik... Öldüyse allah rahmet eylesin.. Yaşıyorsa sağlık versin...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

hacı sigaranı değitir. Camel dene. Ben başka sigara içiyordum buna geçtim artık balgam yapmıyor pek.

Gece yatmadan önce 2 kaşık yoğurt ye. Daha sonrada miğdende bir rahatsızlığın yoksa bir kaşık elma sirkesi iç. Müthiş iyi geliyor bu ikisi. Tecrübeyle sabittir.

herhangi bir mide sorunum yok. elma sirkesi ve yoğurtu da denerim hocam sağol.

@Smirnoff

hayırdır ? bi sıkıntı varsa üstte senin gibi birine cevap verdim. oku.

amk şurda yeni 1 yıllık üyesin. benim 4 yıla yaklaşmış. üstüne 2005 ten beri de takip ediyordum. Hele daha ben deilde sen konu açmayı öğrenmişsen helal olsun.

edit büdüt: açtığın konulara baktım da benim açtığım konuya laf edecek en son adamsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

herhangi bir mide sorunum yok. elma sirkesi ve yoğurtu da denerim hocam sağol.

Şimdi fark ettim yanlış sırayla yazmışım. Kusura bakma hocam. Önce elma sirkesi bir kaşık içeceksin sonra bir iki dakka bekle boğazını temizlesin, sonra 2 kaşık yoğurt yiyeceksin. Elma sirkesi ağır koktuğundan sabah o koku gitsin diye yoğurt sonradan yeniliyor.  Ayrıca sigara kokusunu da alıyor yoğurt. Estağfirullah. bende de aynı sıkıntı vardı. Hatta balgam gece yatarken nefes borusuna kaçtı. Aksırarak, kusarak çıkarmıştım. Direkten döndüm. Ancak sigarayı da değiştir Camel veya Malbora iç. Para durumu sıkıntılıysa bile az içersin öz içersin bari. hiç içmemek daha iyi ama ben de bırakamıyorum-bırakmak istemiyorum-bıraktırmıyorlar.. vs. Geçmiş olsun arkadaşım.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

çam kozalağının yumru şeklindeki olanından 3-4 adedi ile 1-2 adet limon suyunu,  1 bardak suda kaynatıp iç

göreceksin balgam atınca katı şeklinde çıkacak.. nefesin çok rahatlayacak..

ama eğer tekrarlarsa ve hiç bir ilaç çare olmuyorsa bu metabolizmana bağlı birşey olabilir..

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

bademciklerin şişik ise bademciklerini aldırt zaten bi boka yaramıyolar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hocam doktora git sadece film çektirsen bile yeter en azından fikir verir doktor sana. daha önceden kullandıgın ilaçları yazarsa da kullanmazsın. ama bir doktora görünmen şart. mevzu çok ciddi çıkar diye korkuyomusun nedir anlamadım?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 20940 Toplam Mesaj: 43