folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder BALIĞI KİM BESLİYOR? (Dunyadaki İnsanlarin %2 Si Gecebiliyormus Bu Testi) Made Bu Einstein :)

BALIĞI KİM BESLİYOR? (Dunyadaki İnsanlarin %2 Si Gecebiliyormus Bu Testi) Made Bu Einstein :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İsin icindeki ince mantigi kavrayamadiysaniz sizin sorununuz...Vola daha kalitelisini hazirla cozmek icin biz ugrasalim

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Radikal haftasının her hafta bulmaca ekinde benzeri sorular var, daha basit ama
    eğlenceli isteyen çözebilir.
    Excel yoktu da, aynı tabloyu elinle yapabileceğin kağıt ve kalem de mi yoktu?
    Aynı günde iki kere eski başlık açtığını gördüm ComputerWolf, senden daha dikkatli
    olmanı beklerdim.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SS_Thunder
    SS_Thunder's avatar
    Erkek
    Tek bişiyde ben baya takıldım.. çözümlerde de dikkat ettim.. binanın solundaki demiyormu ya ?.. tabloda sıralayınca *** beyaz sonra yeşil ev geliyo.. e sonuçlarda değişiyor haliyle.. bilmiyorum çok düşündüm kafayı yiyorum sanırım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    volatile demişki:

Tam merkez diyip bizi yanıltıyor,evlerin

:.::::...:::..... burada hocam senin bütün büyüükce tecrübelelirin verdiği bir geo metri sorusunun çözümündeki görmekle ilişkili bi görme yeteneğin var o uç noktayı görüp tak yapıştırdın sanırsam

fakat tam merkezinde demese orada yaklasık 4 maddeyı kullanamıyoruz mesela beyazın solu yeşil diyo bunları neye göre belirledinki oyanında lar falan da var orada hangısı hangının yanı nereden bılcez ... bence bu verilen çok önemlidir yane

ben bu soruyu yaklaşık 3 saati aşan bir süre içinde duş + melemen yapıp yiyerek aslında tam melemen denemez domates ve yumurtadan oluşmaktaydı hem pişirdim hem yedim ve en sonunda nescafe ve çay içtikten sonra biraz gelip gittim ve sonunda yabtım yapanlara helal olsun diyoru bi an vazgeçecektim ama yabtım oley bee

ben pc kullanmadım yaklaşık 6 tane müsbette harcadım yapış şeklim ise

şeklindedir:::
    http://img383.imageshack.us/img383/3941/albertsorusu7ss.png

Toplam Hit: 9426 Toplam Mesaj: 45