BALIĞI KİM BESLİYOR? (Dunyadaki İnsanlarin %2 Si Gecebiliyormus Bu Testi) Made Bu Einstein :)
-
İsin icindeki ince mantigi kavrayamadiysaniz sizin sorununuz...Vola daha kalitelisini hazirla cozmek icin biz ugrasalim
-
Radikal haftasının her hafta bulmaca ekinde benzeri sorular var, daha basit ama
eğlenceli isteyen çözebilir.
Excel yoktu da, aynı tabloyu elinle yapabileceğin kağıt ve kalem de mi yoktu?
Aynı günde iki kere eski başlık açtığını gördüm ComputerWolf, senden daha dikkatli
olmanı beklerdim. -
Tek bişiyde ben baya takıldım.. çözümlerde de dikkat ettim.. binanın solundaki demiyormu ya ?.. tabloda sıralayınca *** beyaz sonra yeşil ev geliyo.. e sonuçlarda değişiyor haliyle.. bilmiyorum çok düşündüm kafayı yiyorum sanırım..
-
volatile demişki:
Tam merkez diyip bizi yanıltıyor,evlerin
:.::::...:::..... burada hocam senin bütün büyüükce tecrübelelirin verdiği bir geo metri sorusunun çözümündeki görmekle ilişkili bi görme yeteneğin var o uç noktayı görüp tak yapıştırdın sanırsam
fakat tam merkezinde demese orada yaklasık 4 maddeyı kullanamıyoruz mesela beyazın solu yeşil diyo bunları neye göre belirledinki oyanında lar falan da var orada hangısı hangının yanı nereden bılcez ... bence bu verilen çok önemlidir yane
ben bu soruyu yaklaşık 3 saati aşan bir süre içinde duş + melemen yapıp yiyerek aslında tam melemen denemez domates ve yumurtadan oluşmaktaydı hem pişirdim hem yedim ve en sonunda nescafe ve çay içtikten sonra biraz gelip gittim ve sonunda yabtım yapanlara helal olsun diyoru bi an vazgeçecektim ama yabtım oley bee
ben pc kullanmadım yaklaşık 6 tane müsbette harcadım yapış şeklim ise
şeklindedir:::
http://img383.imageshack.us/img383/3941/albertsorusu7ss.png
Toplam Hit: 9426 Toplam Mesaj: 45