Balık Besleme Hakkında Sorularım
-
Zaten yemek yedirmezlerse ezilirse ölür gider akvaryum işi öyledir ama japon balıgı en basiti bu işin bence hiç olmadı lepistes felan besliyeydin yavrulatması felan çok keyifli oluyordu
-
bendede 5 tane vardı sabah babam yem vermiş sonra abim babam vermemiştir deyip yem vermiş sonrada ben vermemişlerdir deyip yem verdim 1 2 saat sonra gelip baktıgımda sırtüstü yüzüyolardı
-
hergün suyunu değişeyimmi bunların?

-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hergün suyunu değişeyimmi bunların?

-----------------------------Hocam hayvanlar eziyet çekiyor,nefessizlikten öyle yapıyolar..Sen en iyisi git 20-30 tl ye güzel bi akvaryum al bide içine 8-10 tl ye iç filtre alırsın yeter..bu şekilde gerçekten eziyet çekiyorlar
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hergün suyunu değişeyimmi bunların?

-----------------------------Hocam hayvanlar eziyet çekiyorlar ondan öyle yapıyolar..Sen en iyisi git 20-30 tl ye güzel bi akvaryum al bide içine 8-10 tl ye iç filtre alırsın yeter..bu şekilde gerçekten eziyet çekiyorlar
----------------------------- -
benim bi teleskop vardı, fanusta yaşardı bi türlü ölmedi, suyunu değiştirmedim yaşadı fln sonra komşunun oğlu kuyruğunu koparmış. sonra akvaryumda beslemeye çalıştıklarımın hepsi öldü nedense
-
akvaryum şart. Yem ne tarz birşey bilmiyorum ama ufalayıp verirsen suyun farklı yerlerine herbiri nasiplenir. Her gün her gün değiştirirsen hayvanlara daha da ızdırap çektirmiş olursun. Güzel bir akvaryum al 2 haftada bir 3te bir oranında suyu değiştir
-
Hocam balıklar canlı hayvanlar.
Onlara dekoratif obje olarak bakman doğru değil.
O yüzden çok kısa süre idare etmek adına şimdiden bi damacanaya su doldur.
İçindeki klorun uçması için ağzı açık dinlendir.İşin doğrusu balık başına 20lt su ve filtresi olan akvaryumda haftada yüzde 20 su değişimidir.
Ama filtren almadığı için her gün 1-2 bardak su boşaltıp yerine dinlendirdiğin sudan yavaş yavaş koyarsın.Her halükarda dipteki pislikleri sıkıntı yaratacaklar.
En iyisi sen çıkıp en az 40lt lik bi akvaryum ve pipo filtre edin.
Yada balıkları akvaryumu olan birine ver en azından balıkların da günahına girmemiş olursun.
-
a.q sizin masrafa soktunuz beni
20 lt lik bi akvaryum aldım
filitre aldım
hava motoru aldım
aldımda aldım a.q :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------a.q sizin masrafa soktunuz beni
20 lt lik bi akvaryum aldım
filitre aldım
hava motoru aldım
aldımda aldım a.q :)
-----------------------------Hocam simdi otur ve baliklarini izle :)
Hayvanlar fanustan kurtuldu.