Balık Tutan Mürid Var Mı?
-
Hayatımda en beceriksiz olduğum tek şey olabiilir olta balıkçılığı
10 yıl arayla her sene tutmaya çalışırım ama bu yıla kadar oltayı atmayı başaramadan olay bitmişti. bu yıl attım ama 3. atışı yapmadım
Gelelim asıl olaya 2 hafta önce gayet güzel hazırlandım motosikletime yükledim herşeyi 10 yıl önce 101 den aldığım olayıda koydum neyse gideceğim baraja vardım bı baktım makine kolu yerde bi baktım onun vidası yok ortada makine kolunun vidası düşmüş yolda :)
şimdi bu koldan alacağım aslında vidasını alacağımda birbirine uymuyormuş bu seferde 40-50-60 yazıyor bu rakam neyin rakamı makine üzerinde markası tz 60 f yazıyo çin malı bişi herhalde
makine kolunun metal kısmı yani oltaya giren kısmı 4 cm karşı vidası yok tabi
ben kolu kaçlık alacağım? nasıl alacağım
-
-
Balık tutmak değil de şöyle sahilde sandalye, bir güzel arkadaş, bi kasa buz gibi bira. Bol sohbet. Gelen balığı da bekleyen kedilere yedirdin mi. ÜFFF Böyle bir keyif yok
-
DJ_Alper bunu yazdı
Hayatımda en beceriksiz olduğum tek şey olabiilir olta balıkçılığı
10 yıl arayla her sene tutmaya çalışırım ama bu yıla kadar oltayı atmayı başaramadan olay bitmişti. bu yıl attım ama 3. atışı yapmadım
Gelelim asıl olaya 2 hafta önce gayet güzel hazırlandım motosikletime yükledim herşeyi 10 yıl önce 101 den aldığım olayıda koydum neyse gideceğim baraja vardım bı baktım makine kolu yerde bi baktım onun vidası yok ortada makine kolunun vidası düşmüş yolda :)
şimdi bu koldan alacağım aslında vidasını alacağımda birbirine uymuyormuş bu seferde 40-50-60 yazıyor bu rakam neyin rakamı makine üzerinde markası tz 60 f yazıyo çin malı bişi herhalde
makine kolunun metal kısmı yani oltaya giren kısmı 4 cm karşı vidası yok tabi
ben kolu kaçlık alacağım? nasıl alacağım
hocam herhangi bir malzemeciye git halledersin , hedef balık ne ?
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
zenci misin la sen :| kürt müsün yoksa? :D
https://www.youtube.com/watch?v=KxiK5mRvjDc
-
RETRET bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
zenci misin la sen :| kürt müsün yoksa? :D
https://www.youtube.com/watch?v=KxiK5mRvjDc
Valla Kürdüm :D Ama beyaz tenli. Kürtler beyaz tenli renkli gözlü olur zaten :p
-
Hacı abi sahil kenarında yaşamış olsaydım her haftasonu tutmaya giderdim. Soruna gelince, İstersen bi yapay zekaya sor hocam. tahmin ettiğim bir mil gibi bir yer galiba.
-
Bu adamın kıyıdan melanur avlayısı var akıllara zarar at çek:) Merayı yarım saat burçak bisküvi ile yemliyor sonra tutuyor
https://www.youtube.com/watch?v=0tsB4AtT8DE&pp=0gcJCXACo7VqN5tD&ra=m
-

balık böle tutulur yardım lazımsa müsait bir zaman beklerim . mekan adana.
taekwondo tarafından 21/Ağu/26 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
taekwondo bunu yazdı

balık böle tutulur yardım lazımsa müsait bir zaman beklerim . mekan adana.
Maşallah hocam,baya yeteneklisin.Ne ile tuttun bunları,veya sahil kenarından levrek çiğura avı için önerebiledeğin orta maliyetli bir takım var mı.Konum hatay
-
Zipkin ile dalarim, dalardim.
Uzun yillardir dalmadim, okyanus baliklarini tanimiyorum.