Balıkesir - Astsubay Myo Yeri ?
-
merhaba
bu akşam balıkesire yolculuk var askeri mülakatlara katılmak için özel araçla gideceğimiz için tam bilmiyoruz.Bursa - Balıkesir yolunda dediler ama google mapsten baktım fakat askeri bölgeyi göremedim.
bilenler varsa tam olarak nerde acaba ?
-
Balıkesir'in her yeri askeriye.
-
Ordu donatım var 9.cu ana jet üstünün karşısında orası olabilir çayırhisarda
-
Balıkesir çıkışında İzmir yolunda..
Balıkesir'in içine girmeden çevre yolunun sonundaki ışıkların sağında kalıyor hocam.
EDİT : İzmir yoluna girmeden önce çayırhisarda yani
-
Ben gittim gördüm elendim :) yeri şöyle tarif edebilirim daha doğrusu edemem ben taksiyle gittiğim için bu arada bol şanslar. kafana takılan bişey olursa sor bana mülakatlarla ilgili
-
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------
Ordu donatım var 9.cu ana jet üstünün karşısında orası olabilir çayırhisarda
-----------------------------bayılıyorum şu isimlere "9. Ana Jet Üssü" allah allah :D
-
merkezde kime sorsan oraya kalkan minibüslerin yerini söyler
-
Eğer Sehir merkezinde inersen saat kulesi önünden pamukçu kasabası halk otobüsleri geçer ona binersin bilet alıp sonra adama dersin ben ordu donatım komutanlığında indir dersin 9. Ana jet üstünün karşında tam yanından geçer. 10 sene oldu balıkesirden gideli ama hatırlıyorum . eğer ordu donatımda gireceksen sınava burasıysa adres doğru . eğer terminalde inersen otobüs firmaları oradan geçer izmir gibi otobüs firmaları onlarda götürür Hayırlı sınavlar kardeşim .
-
başarı dilekleriniz için teşekkürler.
google mapste gösterebilecek olan var mı?
-
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=bal%C4%B1kesir&ie=UTF8&hq=&hnear=Bal%C4%B1kesir,+T%C3%BCrkiye&ll=39.599703,27.900789&spn=0.009193,0.01766&t=h&z=16
-
hajım maps.google açılsa sana nokta atışı göstericem ama açılmıyor maalesef..
şimdi yok host dosyası bul fila fişman da her zaman yemiyor..