folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balıkesir Hakkında Bilgi

Balıkesir Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

kabaca tarif etmek gerekirse;

izmir -------------------------------> PMYO ---> Şehir merkezi -----> Otobüs terminali -----> Şehir merkezi ---> PMYO

Güzergahın böyle olacak. 3 yıl balıkesir izmir arası ege ye gidip gelen biri olarak muavine sormanı pmyo önünden geçerken inebilip inemeyeceğini sorman. yoksa oldukça zaman kaybedersin. yani balıkesir şehir merkezine girmeden pmyo nun önünden geçeceksin zaten..:)

he oldu ki otobüs terminaline geldin. Orada pamukçu otobüsü minibüsü sor var mı bilmiyorum. lakin var ise hiç şehir merkezine girmeden çevre yolundan direk pamukçuya giden araçta olabilir. Aklının bir köşesinde dursun. otogarda sorarsın çevre yolundan direk giden araç var mı diye..

rappermcs tarafından 02/May/13 14:49 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ben balıkesirdeyim, dediğin yere bi defa gitmiştim bi polis arkadaşı görmeye. terminalde indiğin zaman çıkışta terminal belediye otobüsü var, onunla toplu taşıma merkezi denilen çarşıdaki otobüslerin kalktığı (garın karşısında) durağa geçiyorsun. bildiğim kadarıyla oradan kalkıyor araçları. daha önce kurtdereli durağından geçerken gördüm. toplu taşıma merkezinde indikten sonra garı soluna alıp izmir yönünde bi 5-10 dk yürüyosun, ışıkları geçtikten sonra ki ilk otobüs durağında bekle oradan geçiyor. ama saatlerini tam olarak bilmiyorum.

13.30 da terminalde olsan, çarşıya toplu taşımaya gelmen 20-25 dk sürer. pamukçu otobüsü de merkezden polis okuluna kadar bi yarım saatte felan gidiyor sanırım. en fazla 15.00 gibi orda olursun die düşünüyorum.

Teşekkürler bu yolu ajandama işledim.

otogarda iniyorum

çarşıya gidiyorum ( Toplu Taşıma Merkezine)

Garı soluma alıp izmir yönünde ilk durakta Pamukçu otobüslerine biniyorum.

hocam ışıkları geçtikten sonraki ilk durak, yani ttm den sonraki ikinci durak sanırım. durağın adı "Kurtdereli Durağı" olacak. oradan geçiyordu.

heh ben anlatamam diye otobüsle götürmüştüm :D yürüyerek 15 20 dakika falan orası..  sol kaldırımdan dümdüz git hocam orda arabların soluna girdiği il yerden dön altında tren rayları olacak zaten üst geçit gibi bi yol ordan bakınca direk karşında önceden bahsettiğim kurtdereli kapalı spor salonu var onun önü de o durak ordan kalkıyormuş işte.. ben de hiç gitmemiştim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Mürid Balıkesir'in yerlisiyim ben, nerdesin yardımcı olayim istersen ? Dediğin yeri bilmiyorum ama buluruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacı ben sana daha kolayını söyliyim, balıkesir uludağ seyahate git. balıkesire giderken pamukçuda indir beni de :)

yüksek ihtimalle, valizin yoksa direk orda indirirler. dönüşte yol üzerinden binemezsen balıkesire geçer ordan dönersin izmire.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ben balıkesirdeyim, dediğin yere bi defa gitmiştim bi polis arkadaşı görmeye. terminalde indiğin zaman çıkışta terminal belediye otobüsü var, onunla toplu taşıma merkezi denilen çarşıdaki otobüslerin kalktığı (garın karşısında) durağa geçiyorsun. bildiğim kadarıyla oradan kalkıyor araçları. daha önce kurtdereli durağından geçerken gördüm. toplu taşıma merkezinde indikten sonra garı soluna alıp izmir yönünde bi 5-10 dk yürüyosun, ışıkları geçtikten sonra ki ilk otobüs durağında bekle oradan geçiyor. ama saatlerini tam olarak bilmiyorum.

13.30 da terminalde olsan, çarşıya toplu taşımaya gelmen 20-25 dk sürer. pamukçu otobüsü de merkezden polis okuluna kadar bi yarım saatte felan gidiyor sanırım. en fazla 15.00 gibi orda olursun die düşünüyorum.

Teşekkürler bu yolu ajandama işledim.

otogarda iniyorum

çarşıya gidiyorum ( Toplu Taşıma Merkezine)

Garı soluma alıp izmir yönünde ilk durakta Pamukçu otobüslerine biniyorum.

hocam ışıkları geçtikten sonraki ilk durak, yani ttm den sonraki ikinci durak sanırım. durağın adı "Kurtdereli Durağı" olacak. oradan geçiyordu.

heh ben anlatamam diye otobüsle götürmüştüm :D yürüyerek 15 20 dakika falan orası..  sol kaldırımdan dümdüz git hocam orda arabların soluna girdiği il yerden dön altında tren rayları olacak zaten üst geçit gibi bi yol ordan bakınca direk karşında önceden bahsettiğim kurtdereli kapalı spor salonu var onun önü de o durak ordan kalkıyormuş işte.. ben de hiç gitmemiştim

hacım spor salonunun orası değil ana cadde üzerindeki kurtdereli durağını diyorum, pehlivan heykeline yakın olan :) izmir tarafına doğru giden yane

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2916 Toplam Mesaj: 26