Ballettin Forum SQL Injection Vulnerability
-
Buradan ulaşabılırsınız açıklamaya
http://www.exploit-db.com/exploits/14470/
-
Türk siteleri olunca n'oluyor ki?
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
-----------------------------
/alinti.php?mesajid=-6666+UNION+SELECT+sifre+FROM+uyeler+WHERE+id=1
neden amaç türk siteleri ?
-----------------------------ne saçmalıon ya Türkü yabancısımı var bu işin ? ayrıca adamın sadece Türk sitelerinde açık aradığını nerden biliyorsun ? hadi onu boşver belki adam uyarmak istemiştir elin yabancısı gelip index bassa daha mı iyi ?
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
lamermisin hoca ? git israil sitesine bas amerika sitesine bas türk sitesiyle ne işin var ?
yada google a com_expose yaz takıl kafana göre ( ama türk sitesine basma )
-----------------------------oha :/ hoca naptın ya :D
birincisi; bu sadece bi exploit.
ikincisi: adam hic bi siteye dokunmamıs ki bu celallenme niye ?
ücüncüsü: yabancı hacklese daha mı iyi ?
-
Çocukmusun arkadaşım? Orta okul muhabeti yapma lütfen git yaşıtların ile muhatap ol. Ayrıca dökülen kanı nette temizlemeye çalışan mantığınada hayran kaldım aferim sana =)
Ek olarak : Konuyu açan benim ancak içerik benım değil eğer çok rahatsız olmuşsan email yazıyr açıklamada atarsın mail alırsın cevabını.
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
JaiLStyLe bunu yazdı:
/alinti.php?mesajid=-6666+UNION+SELECT+sifre+FROM+uyeler+WHERE+id=1
neden amaç türk siteleri ?
-----------------------------ne saçmalıon ya türkü yabancısımı var bu işin ? ayrıca adamın sadece türk sitelerinde açık aradığını nerden biliyorsun ? hadi onu boşver belki adam uyarmak istemiştir elin yabancısı gelip index bassa daha mı iyi ?
-----------------------------neden protesto amaçlı operasyon yapıp 238973 tane israil sitesi hacklemek yerine kendi ülkenin market,kişisel,şirket sitesine basıyorsun ?
bu büyük saçmalık.(edit lamerlik )
-----------------------------adamın şeyinin kahyasımısın ? isteyen istediği yere basar alan memnun satan memnun sana ne ?
-
Vatan kurtarıcılarına bak hele (:
-
JaiLStyLe bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
Vatan kurtarıcılarına bak hele (:
-----------------------------vatani bizmi kurtaracaz koy götüne önüne gelene bas. tavırları ve türevleri dolayısıyla bu durumdayız.
-----------------------------senin kafa yapındaki adamlar pentagonun websitesini hacklese amerikayı işgal ettik diye sevinirler
-
Arkadaşlar boş yere tartışma çıkmasın. Forum scripti bana ait ve büyük bir proje olduğu için gözden kaçan detaylar olabiliyor. Tahribatta scripti gözden kaçan güvenlik açıkları, buglar varsa ortaya çıksın diye önceden paylaşmıştım. Site zaten test amaçlı. Hacklense de önemi yok. Arkadaşa bildirdiği için teşekkür ederim. Bugün gerekli düzenlemeleri yapıp yeni halini koyarım.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ballettin-Forum-Scripti-104904/
:S
FireX yazmıştı
zaten yukarıda ne amaca hizmet ettiği yazıyor :D
"Öncelikle verdiğim linkteki site hayal ürünü olup forumda birkaç gün içerisinde dağıtacağım scripti tanıtmaktadır. Herhangi bir ziyaret edilecek web sayfası değildir. Örnek site pozisyonundadır."
-
Açıklamayı buraya da koyayım;
Arkadaşlar boş yere tartışma çıkmasın. Forum scripti bana ait ve büyük bir proje olduğu için gözden kaçan detaylar olabiliyor. Tahribatta scripti gözden kaçan güvenlik açıkları, buglar varsa ortaya çıksın diye önceden paylaşmıştım. Site zaten test amaçlı. Hacklense de önemi yok. Arkadaşa bildirdiği için teşekkür ederim. Bugün gerekli düzenlemeleri yapıp yeni halini koyarım.
Scripti önceden burada paylaşmıştım;http://www.tahribat.com/Forum-Ballettin-Forum-Scripti-104904/