"BALYOZ" Gerçeği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Ben hiç bir yazı yazmadım hiç bir yazıyı imzalamadım.

Sizin sahte dediğiniz cdlerin gerçekleri Gölcük Donanma Komutanlığında 9çuval belgenin içinden çıkmadı mı?Daha ne kadar darbecilere,asıl bu ülke ve devletin sahibi olan ANADOLU halkını hakir görenlere küçük görenlere çanak tutacaksınız????

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Ergenekon davasının yürütülmesinde başrol oynayan ve basına sızdırılan darbe günlüklerinin sahibi ve geçen ay serbest bırakılan Özden Örnek'in bağlantılarına bakalım.

Fatih Altaylı'nın yazısından alıntı.

Ve Oramiral Özden Örnek’le ilgili çok ilginç bazı bulgulara ulaştım.
    Biliyorsunuz, Oramiral Özden Örnek’in kamuoyunca tanınan bir oğlu var.
    Yönetmen-yapımcı Tolga Örnek.
    Tolga Örnek bir dönem çektiği film-belgesellerle halkın önüne çıkmıştı.
    Tolga Örnek’in çektiği en bilinen iki film-belgesel 2003 yılında gösterime giren Hititler ve 2005 yılında gösterime giren Gelibolu’ydu.
    Oramiral Özden Örnek’in oğlu Tolga’nın çektiği Hititler filminin sponsorları arasında İMKB, ÇALIK Holding, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, THY, İstikbal ve Nur İnşaat gibi kuruluşlar yer alıyordu.
    Amiral’in oğlu Tolga Örnek’in diğer filmi Gelibolu’nun sponsorları arasında dikkat çekenler ise şöyleydi: Çalık Holding ve İstikbal.
    Şimdi diyeceksiniz ki, “Ne var canım bunda. O filmlerin başka sponsorları da vardı.
    Doğru.
    Bu yüzden soruşturmamı biraz daha derinleştirdim.
    Ve çok ilginç  başka bir bulguya daha ulaştım.
    Çalık Holding, yani kamu bankalarının parasıyla Sabah ve ATV’yi alıp iktidarın emrine tahsis eden grup, 2004 yılının Mayıs ayında Çalgaz Doğalgaz Dağıtım, pazarlama taşımacılık Sanayi ve Ticaret AŞ adında bir şirket kurmuştu.
    Şirketin ortakları Çalık Enerji, Ahmet Çalık, yine Çalık’a ait Altındağ Yatırım, Aksel Goldenberg, Ruben Goldenberg ve Aşer Goldenberg yer alıyordu.
    Büyük bölümü ve yönetimi Çalık Grubuna ait Çalgaz AŞ, 20 Haziran 2005’te adını değiştirdi ve Naturelgaz Sanayi ve Ticaret AŞ unvanını aldı.
    Ve sıkı durun şirketin yönetim kurulu üyeliğine Çalık Enerji’yi temsilen Oramiral Özden Örnek’in diğer oğlu, Burak Örnek getirildi. İlginç bir buluşma değil mi!
    İlginçlik bu kadarla da sınırlı değil.
    Aynı şirkette Başbakan’ın damadı Berat Aybayrak’ın kardeşi, Sabah ve ATV’nin sahibi Turkuvaz Medya’nın grup başkanı Serhat Albayrak da 1. derece imza yetkisiyle danışmanlık yapıyor.
    Nokta dergisinin eline nasıl geçtiği hala anlaşılamayan “Darbe günlüklerinin” yazarı Oramiral Özden Örnek’in oğulları, iktidar tarafından medya sahibi yapılan ve bu dönemde rafineri lisansı almayı başaran Çalık Grubu’nun şirketleriyle son derece içli dışlı.
    Doğrusunu isterseniz ilginç bir “Tesadüf”
    Tabii başka tesadüfler de var ama bence bunlar kadar önemli değil.
    Mesela başbakan Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nden askerliğe elverişli değildir raporu aldığı sırada Oramiral Özden Örnek bu Hastane’nin bağlı olduğu Donanma Komutanı.
    Ve yine Başbakan’ın oğlu, Tolga Örnek’in Kalendar Orduevi’ne yapılan düğününün davetlileri arasında(Bu bilgi o dönem basına da yansımıştı)
    Değerli okurlar Türkiye’de çok garip şeyler oluyor.
    Hem de çok garip

http://www.fatihaltayli.com.tr/content.cfm?content_id=3781

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mandi
    Mandi's avatar
    Erkek

Balyoz gerçeği, ergenekon gerçeği, ufo gerçeği, tusumami gerçeği amk hep bi komploya korban gidiyoruz. Rahat olun olur böle şeyler takmayın kafanıza. Hayat dışarda. . .

. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu yazıyı e-posta ile göndermemin en ufak bir yarar sağlayacağını bilsem hiç durmam hatta daha fazlasını yaparım.Ama bizim insanımız anlamıyor.Kulaktan dolmalarla vatan kurtaran yeni bir nesil doğuyor.Satılmış köpeklerin, yalaka salyangozların arasında artık herbişey bazılarına normal geliyor.Elimde olsa bu memleketten gider ve hainlere ve vatansız köpeklere alkış tutanların yol verenlerin ne hale geleceğini uzaktan izlemek isterdim doğrusu.Atatürk'ün sadece "Türk milleti zekidir" sözüne katılmıyorum.Bu milletin uyanması için götten yumurtanın çıkması, çıkan yumurtanın da milletin götüne girmesi gerekiyor.Başka türlü kurtuluş yok...

Hocam sen yinede gonder. Hasbel kadar salak olmayan birileri cikarda belki gercegi anlarlar.

Hani amk arincina suikast yapilacakti ne oldu? Bunlarin hepsi palavra.

Milletimiz halen saf salak "ates olmayan yerden duman cikmaz" diyor. Amk AQP si ates olmayan yerden duman cikariyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

drakan bunu yazdı:

Valla ne beni nede çevremdekileri durduk yere almıyolar. Anlican Ateş olmayna yerden duman çıkmıyor. Eğer suçsuz olduklarını inanıyorsan elbet ilahi adalet yerini bulur. ama bana sorarsan pis kokular geliyo burnuma.

ateş olmayan yer..yarın senin adın geçse senin alakan olmazsa sende içerdesin.bana bi ateş bul..sadece adın geçsin.iki dudağın arasındasın.gelelim ilahi adalete..adamın ömrü gitmiş işi varsa işi bitmiş.ailesi bozulmuş.düzeni kalmamış.davanın ne zaman biteceği belii değil diyorsun ki ilahi adalet bi gün..hangi gün ?ilahi adalet böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

drakan bunu yazdı:

Valla ne beni nede çevremdekileri durduk yere almıyolar. Anlican Ateş olmayna yerden duman çıkmıyor. Eğer suçsuz olduklarını inanıyorsan elbet ilahi adalet yerini bulur. ama bana sorarsan pis kokular geliyo burnuma.

evet seni almıyorlar çünkü tayyep e karşı hiç bir harekette bulunmuyorsun farkındaysan bugün sesini yükselten herkes içerde karşı gelen haksızlığa, karşı halkı kandıranlara karşı mücadele veren halkı uyandırmaya çalışan herkes içeride

ateşten kastın Atatürk 'ün kurduğu bu güzel memleketin bölünmesine engel olmaksa bu düzeni bozmaya çalışanlara karşı mücadele etmek ise bende ateşim benide alsınlar...

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
Toplam Hit: 3953 Toplam Mesaj: 17