Bamboo Creative & Digital - Reklam Ajansı (Açıldı.) - TBT'ye Özel Fiyatlar
-
Saygıdeğer Mürid(e)ler,
Herkese selamlar sevgiler yıllardır iş arıyorum ne iş yapsam diye buraya konu açıp durdum, ve sonunda eşimin grafiker, kardeşimin de çizgi film ve animasyon öğrencisi olması ve benimde satış tecrübem olması sebebi ile Bamboo Creative & Digital reklam ajansımızı kurduk.
Bir aile şirketi olarak çıktığımız bu yolda siz değerli Tahribat.com’un müridleri ile çalışmak istiyoruz. Aşağıda tanıtım videomuzun linkini bırakıyorum. Tahribat.com üyelerine fiyatlarda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Eskişehir'de olan yolu düşen mürid(e)leri de ofisimize beklerim.
Bamboo Creative Tanıtım Filmi (Kısa)
Yaptığımız işleri aşağıda sizler için sıralıyorum.
Hizmetlerimiz
• Promosyon Ürünler (Takvim – Bloknot – Flash Bellek – Karton, Bez Çanta - VİP Müşteri Ürünleri vs.)
• Sosyal Medya Yönetimi
• 2D & 3D Animasyon
• Kurumsal Kimlik & Kartvizit Tasarımı
• Logo Tasarımı
• Reklam & Banner Tasarımı
• Broşür & Katalog Tasarımı
• Sosyal Medya Görsel Tasarımları
• Maskot Tasarımı
• 3D Tasarımlar (Mimari Modelleme Hariç.)
• Ambalaj Tasarımı
• Motion Grafik (Sesli veya müzikli 2D animasyon tanıtım filmi)
• Baskı Hizmetleri ( Branda – Afiş – Kartvizit – Özel Tasarım Davetiye – Zarf – Fatura – El İlanı – Katalog – Cepli Dosya vs.)
Not 1 : TBT Özel baskı fiyatları verilecektir. Özel kesimli standart dışı baskılar hariçtir.
Not 2 : web sitemiz ile ilgili eleştirilere açığız ancak şuan için sadece mail adreslerimiz olsun ve yaptığımız işler gözüksün diye açtık düzenlemeler ilerleyen süreçlerde yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim.
OFİSİMİZİN FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDADIR UMARIM BEĞENİRSİNİZ.

rebelpower tarafından 27/Kas/18 14:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam hayırlı kazançlar dilerim , umarım herşey gönlünüzce olur.
-
tam da sadeceon'da birilerini arıyordum. iyi oldu konu :)
-
KotomineKirei bunu yazdı
tam da sadeceon'da birilerini arıyordum. iyi oldu konu :)
hocam ihtiyaçlarınızı belirtirseniz pm'den yardımcı olabiliriz.
-
Hocam siz zaten benden iyi biliyorsunuzdur sonuçta reklam ajansısınız ama naçizane tavsiyem bu işin 10 paranız varsa 9unu reklama yatırın, mutlaka geri dönüşleriniz güzel olur. Herşey gönlünüzce olsun, güzel işleriniz olsun.
-
selam hocam öncelikle instegram ve google reklamlarına abanın.
bulunduğunuz bölgede birisi 3d modelleme yada marka kimlik kurumsal kimlik vb. diye arattığı zaman çıksın.
bunun dışında ben gerçekten beğendim güven veriyor ve kaliteli gözüküyor buda en önemlisi bence.
-
manyaki bunu yazdı
Hocam siz zaten benden iyi biliyorsunuzdur sonuçta reklam ajansısınız ama naçizane tavsiyem bu işin 10 paranız varsa 9unu reklama yatırın, mutlaka geri dönüşleriniz güzel olur. Herşey gönlünüzce olsun, güzel işleriniz olsun.
Hocam çok teşekkür ederim tavsiyen için.Hepimiz için herşey gönlümüzce olsun.
rebelpower tarafından 27/Kas/18 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
selam hocam öncelikle instegram ve google reklamlarına abanın.
bulunduğunuz bölgede birisi 3d modelleme yada marka kimlik kurumsal kimlik vb. diye arattığı zaman çıksın.
bunun dışında ben gerçekten beğendim güven veriyor ve kaliteli gözüküyor buda en önemlisi bence.
Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim. Tekrar çok teşekkürler.
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam hayırlı kazançlar dilerim , umarım herşey gönlünüzce olur.
hocam mesajını atlamışım kusura bakma lütfen. Çok teşekkür ederim.
-
arkadaşlar ofis fotoğraflarınıda ekledim yorumlarınızı bekliyorum.
-
rebelpower bunu yazdı
arkadaşlar ofis fotoğraflarınıda ekledim yorumlarınızı bekliyorum.
Tbrkler harika ilerleyen zamanda ihtiyacimiz olacak
grafik sosyal medya tasarım animasyon reklam reklam ajansı kurumsal kimlik creative ajans kreatif