Tahribat.com Forumları
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
Ban Yedigim Bir Siteye Tekrar Nasil Girebilirim ?
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
-
Sesli chatte.Turkuler odasinda mp3 turku calmak yasakmis..
Bende Neset Ertas'tan Gönül Yarasi isimli Türküyü calmak istedim..Ben caldikca Op atti..Suanda banli oldugum icin giremiyorum. Ne yapabilirim bir fikri olan var mi ? -
ilk önce ipini yenile gir sonra opa selamımı söyle :D
-
Modem e reset atamiyorum )) cafede 31 tane makina var )) millet netten duser..olmazsa aksam denerim..saygilar..iyi calismalar..
-
karde$ sen bi yerden çalisan proxy bul. sonra /firewall on proxy bu komutu yaz isterse banlasinlar.sen bi dene...
-
kardes bu komutu nereye yazicam..anlamadim az aciklar misin ? hic ugrasmadim daha once proxy , ip vs vs.. /firewall on proxy
Saygilar iyi calismalar.. -
hideip veya steaganos kullan.ip in gizlensin
-
Ban yedikten sonra Hide ip yukledim..Onu kullaniyorum..Ama siteye giremiyorum )) Hala banliyim..
-
dostum aynı şey benim başımada geliyo kesinlikle ve kesinlikle ip ile alakası yok senini makinana cookie gibi bi şey atıyo site o silinmeden giremezsin o siteye
bak mesela ben deep freeze kullanıyodum bana ban atıyolardı sonra ben bilgisayarı resetliyodum langırt diye giriyordum yine siteye çaktın mı köfteyi??? -
cookie leri silsek ozaman.. olur normal şartlarda dimi..
Anlamadim gitti a.k. hala banliyim..Modemi de resetleyemiyorum.işyeri oldugu icin..gicik oldum.. -
ya aga cookieleri silmen bi şeyi değiştirmez istiyosan bi sil benim dmek istediğim adamlar cookie gibi bi şey yolluyolar eğer deep freeze kullanıyor olsaydın bilgisayarını resetlediğin zaman tekrar o siteye girebilirdin.
bu arada sen hangi siteye girdin mi? -
Babacan..oturdugum bilgisayar anamakina.. deepfreeze kullanmiyorum o yuzden..Neyse..hele bi aksam olsun..sakinlediginde modemi resetlerim..sanirim baska yolu olmayacak..
Toplam Hit: 9226 Toplam Mesaj: 30