Ban Yedimiz Siteye Nasil Girces?
-
Onceden acilmisti bu konu ama tam bi bilgi verilmedi Ip uzerinden ban yedigimiz bi siteye nasil girebiliriz yardimci olursaniz sevinirim...
-
ip banlandıysa gizliweb.com üzerinden girebilirsin.
-
Şurdan bir proxy seç ve bunu kullan
http://www.aliveproxy.com/proxy-list/proxies.aspx/Turkey-tr
sonra
X:/WINDOWS/cookies klasörü içindekileri sil.Bu arada eğer banlanılan üye ile giriş yapmaya çalışırsan tekrar ip banlanır
Kolay gelsin -
tesekkur ederim saolunn...
-
Sky niye ban yedin kiiii edepli adaplı dur ban yeme !!!! şahsen sitelerimde banı komple ipine ve ismine nickine mailline adatarım ve istesemde açamam
-
Aslında bazen modemi kapatıp açınca girebiliyorsun ıp değiştinden ama bazen de Bildiğim kadarıyla o site sizin pc ye çerez atıyor onları silince girebiliyorsun ama bana hiç denk gelmedi acaba içiniz de o çerezlerin pc(windows da) de nerede konumlandığını bilen var mı ben sordum bizim hoca ya bilmiyom dedi a.q
-
Biz edebimizide biliriz adabımızıda.Sende haddini bilirsen sevinicem + ben banlanmadim merak ettim sadece nasil girilebilceqini banlanan siteye neyse ilgilenen tüm arkadaslara tesekkurler...
-
Sky
okadar merak ettiysen bu başlığın kaç kere açıldığını forumdan bulurdun merak eden arar.. -
the_emirreis:
o çerezlerin pc(windows da) de nerede konumlandığını bilen var mı ben sordum bizim hoca ya bilmiyom dedi a.q
x:\windows\cookies çerezler var,
-
başlat/çalıştır/cookies yaz index hariç hepsini sil hatta index ide silmeye çalış :P :D
-
x:\windows\cookies
kardeş orayı bende biliyom :)
ama ben ordan sildim halde yine bişi deişmiyo site benim pc yi tanıyo :D
ben ce o başka bi yerde daha konumlanıyor canım :)
Toplam Hit: 2552 Toplam Mesaj: 14