folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Bana Bi Akıllı Telefon Önerisi Yapacak Olsanız Hangisini Önerirdiniz?

Bana Bi Akıllı Telefon Önerisi Yapacak Olsanız Hangisini Önerirdiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Samsung Alma. Kimse söylememiş Ama Xperia Serisi iyidir Sony'nin. Senin elindeki paraya şunun sıfırından alabilirsin istediğin bir yerden ;

http://www.youtube.com/watch?v=UlFDZASqsvU

rhodostethia tarafından 06/Tem/14 23:46 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

general mobile discovery al hocam ben çok memmunum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Ne aldin bide yazaydin keske s3 mu aldin?

S4 mini aldi kendisi, gule oynaya kullan burak abü

trader
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    Mxmax bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Ne aldin bide yazaydin keske s3 mu aldin?

S4 mini aldi kendisi, gule oynaya kullan burak abü

:)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

çizikk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    futurist bunu yazdı

general mobile discovery 16 gb 720 tl

iki katı fiyat telefonların özelliklerine sahip.

bir iki ufak özelliğe fazla veririm diyorsan sen bilirsin ama hiç gerek yok.

çok övülen telefonları inceledim özellikle apple 5 para etmez bence. telefonu yanlış tuttu diye bütün resimler eğri çıktı birinin.

lg alan bşri vardı o discovery ile özellikler aynı tasarımı çok sönük.

ama eş değerde samsunglar var sürümünü bilmiyorum. ama güzeldi. büyük birşeydi.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-General-Mobile-Discovery

Bu iki telefon nasıl bir tutulur anlamam. Sadece işlemcisi 2ye katlar. Diğer teknik özelliklerine girecek olursak zaten her konuda lg önde. Üstteki linkten bilgi edinebilirsin. Cahillik kötü bir şey değildir. Yadırgamıyorum. Ama bilip bilmeden çamur atmak kötüdür. Bilmiyorsan, bu konuda cahilsen susup iki kelam öğreneceksin. O zaman gelip caka satarsın şu cihaz iyi bu cihaz kötü diye. 

Apple kötü diyorsun ama apple daki stabillik hiçbir akıllı telefonda yok. Bir de kalın olarak aldığım yazı var. Bu cümleyle bile mobil teknolojisine ne kadar yabancı olduğun belliyken her konuda mesajım olsun çabasını bir kenara bıraksan da azıcık iki üç kelam öğrenip şu cahilliğini üzerinden bi atsan diyorum.

Konuyla alakalı ekleme:

Hocam samsungun o dediğin sürümü küçük heralde.

büyük bir modeli vardı onu alsaydın keşke

sürümünü bilmiyorum ama daha güzel rengi falan süper.

hele adamlar içine google play diye birşey koymuş aradığın herşeyi buluyosun.s.s

1049 tarafından 09/Tem/14 06:27 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

13 - 14 yaşlarındaki çocuk için android li (ve mümkünse dokunmatik ekranlı) bir telefon almam lazım.
    Çocuğa 700 - 800 liralık telefon alıp da paramı boşuna harcamak istemiyorum.
    Geçen hizlial.com da şu telefonları görmüş, bunlardan alabilirsin bana dedi.

http://www.hizlial.com/telefon/akilli-telefonlar?order=PA&filter%C4%B0%C5%9Fletim+Sistemi=Android

Burada ZTE ve Huawei telefonlar var.

Maliyeti 350 - 400 TL'nin altı olacak şekilde bu listedeki telefonlardan hangisini önerirsiniz ?

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 3247 Toplam Mesaj: 38