Bana Gelen Bi Email ( Sanırım Tahribat La İlgili )
-
arkadaşlar az önce böyle bi e mail aldım
Hello DearKimden:
justroseline (roseline02dk@rediffmail.com) adına mail@nexo.com
Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Gereksiz olarak işaretleGönderme tarihi: 01 Aralık 2009 Salı 00:16:17 Kime: by_emp@hotmail.com Hello Dear
My name is miss Roseline Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) and I'm interested in knowing you & being friendly with you.I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better
My e-mail (roseline02dk@rediffmail.com)
I quite believe that we can start from here since it takes one to know someone.I want you to understand that race or distance does not matter but loving and caring matters a lot in life.I look forward to hearing more from you soonest
Yours truly
Roseline Adamssizede geldimi ve tam olarak ne anlama geldiğini söylermisiniz ?.ExternalClass .ecxnexo-message p {;} -
Hocam içinemi doğdu tahribatla ilgili olduğu?
Edit : Forumda mail adresini vermişsin hocam,
windows 7 konusunda...
mail adresini dağıtırken
mail(at)hotmail.com tarzında yazarsanız mail list toplayıcılarının bi miktar önüne geçebilirsiniz...
-
......details at(www.tahribat.com) and I'm interested..........
-
'' My name is miss Roseline Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) ''
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam içinemi doğdu tahribatla ilgili olduğu?
-----------------------------:D
-
Ne alakası var tahribat'la.. Bildiğin spam bu sil gitsin...
EDİT// tahribat yazıyormuş hakkaten :) ne alaka ya ben gene bir bağlantı kuramadım ama :)
-
i got your contact details at (tahribat.com) diyo ama içerikle tahribat'ın alakası yok, adı roseline, aşk meşk mesajları yazmış. spam hocam. mailini foruma bi yere yazdıysan bunlar da ordan aldıysa sana senaryo yazıyolardır. Bence tabi
-
spam olsa bile tahribatta üye olduğumu nerden biliyor onu merak ettim yoksa bende farkındayım birbirimizi daha iyi tanıyalım falan diyo
-
okumadan ne alakası var diyosunuz orda tahribat yazısını görmeseydim siler atardım zaten o kadarda bilinçsiz değilim farkındayım spam olduğunun
-
sebepleri:
http://www.tahribat.com/Forum-Windows-7-Ultimate-64-Bit-Rtm-Full-Torrent-istek-94459/
http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=95650
-
boyle durumlarla karşılaşmamak için forumlarda email adresi yazarken email[et]hede.com gibi falan bişeyler yapabilirsinşz