folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bana Gelen FW: BİZİMKİSİ SADECE Bİ UMUT :))))

Bana Gelen FW: BİZİMKİSİ SADECE Bİ UMUT :))))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bunlara inanan var mi diyecegim ama varki mail bana da gelmis gercekten cok komik :D Direkt olarak c/p yaptim.

kesin okuyun doğru ise yaşadık denemeye değer

bir arkadaşımdan, avukat olan arkadaşımdan geliyor ve iyi bir fırsat gibi görünüyor. O, doğru diyorsa gerçekten doğrudur. En azından insanın kaybedecek bir şeyi yok. Bana şunları anlattı: avukatım ve yasaları biliyorum. Bu bir gerçek. Aldanmayın, aol ve Intel, aynı pepsicola`nın kısa süre önce general elektrik ile yaptığı gibi, mahkeme karşısına çıkmaktan ve milyonluk tazminatlardan korktukları için sözlerini tutuyorlar. Sevgili arkadaşlar lütfen bunu bir şaka olarak görmeyin. Bill Gates şu an servetini dağıtıyor. Buna karşılık vermezseniz ileride bunun için pişman olabilirsiniz. Windows hala en sık kullanılan program. Microsoft ve aol şu an bu metin ile bir deney yapıyorlar (e-mail beta test). Bu maili arkadaşlarınıza gönderdiğinizde Micro soft iki hafta boyunca izini sürebilir ve sürecektir. Bu maili ileten her kişi için Microsoft 245 Euro ödeyecektir. Bu maili gönderdiğiniz ve bunu devam ileten her kişi için Microsoft 243 Euro ödeyecektir. Bu maili alan üçüncü kişi için ise Microsoft 241 Euro ödeyecektir. İki hafta sonra Microsoft size posta adresinizi teyit etmeniz amacıyla size ulaşacaktır ve size bir çek gönderecektir. Saygılarımla,

Matematik Öğretmeni
    Ahmet Dipici
    Sümer Mah. 3. Cad. No:2
    Nevşehir-05059261411
    mailto: ahmetdipici@hotmail.com

bunu andırmaca gibi düşündüm,fakat bu maili aldıktan ve ilettikten iki hafta sonra
    microsoft benden posta adresimi istedi ve 24800 euro`nun üzerinde bir çek aldım. Bu test bitmeden önce cevap vermelisiniz. Sizden biri bu imkâna sahipse bunu değerlendirsin. Bill Ga tes için bunlar bir reklam kampanyasının masrafları. Lütfen bu maili
    mümkün olduğu kadar çok insana iletin. En azından 10000 Euro almanız gerekir. Bize de bir faydası olmasaydı bu mailin iletilmesine katkıda bulunmazdık. Babamın bir tanıdığı birkaç ay önce buraya kendini ekledi. Onu en son gördüğümde bana çekini gösterdi. Üzerindeki tutar, toplam olarak 4324,44 euro idi. Intel için çalışan, yakın arkadaşlarımın teyzesi patricia teyze daha yeni bu mailin iletilmesi için 4543,23 Euro`luk bir çek aldı. Dediğim gibi yasayı tanıyorum ve ıntel ve aol`in kendilerini dünya çapındaki en büyük hizmet şirketi yapacak bir füzyon üzerinde çalıştıkları doğru ve en çok kullanılan program olduklarını garantilemek için bu testi uyguluyorlar.

S A Y G I L A R I M L A
    M.Nihat DOĞUALP
    Beden Eğitimi Öğretmeni
    Bilkent Üniversitesi
    Turnuvalar Koordinatörü
    0 532 337 89 25
    0 505 359 00 21

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hedilen :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    bana da gelmişti  ve bsg demiştim

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

konu birazdan silinir.

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

yıllardır gezeliyo bu mailboxlarda

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

h.s.gitsinler :F ama iyi alay konusu :F buna inanan çok insan var :F eğlenmek çok zevkli oluyor :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

ban isterük

edit:üstünü okumamışım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

adam baktı harca harca bitmiyor. en sonunda aklına dahice bir fikir geldi. ve Türklerle paylaşayım servetimi dedi.

sazan olmak alık olmak her mail de bunu forvard etmezsen başına şu şu gelir yalanlarına inanmak hakikaten bize özgü bir durummu merak ediyorum.

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben yolladım bana geldi :F

Baktım kapıya kurye geldi para verdi bana bu ne dedim dedi ki Bill Gates yolladı sana.

Sonra paketin üstüne baktım "Billden Tarığa sevgilerle" yazıyordu :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Telefonu arayan oldu mu :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:
    -----------------------------

kesin okuyun doğru ise yaşadık denemeye değer

-----------------------------

Birde boyle yaziyor dogru ise yasadik :D Birde deneyecek haa .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 2062 Toplam Mesaj: 13