Bana Rapor Lazım Elinde Kirli Yada Temiz Rapor Bulunduran Varmı ?
-
Bugun okulda gittim bi baktım dvmsızlık 20.05 bizim mal baskan oldugun halde benı bır gun yok yazmıs hocaya gittim bole bole ispatla dedi bana aq dedim simdi bana rapor lazım ustunde ısım fln olabilir rahatsızlık vermez
-
böyle internette aramakla olmaz.
Tanıdığın hemşire, doktor veya sağlık memuru olursa ancak o zaman geçmiş güne rapor alabilirsin..
-
o iş düşündüğün kadar kolay değil neden dersen.her gün doktorlar rapor tutuyor be bugün şuna rapor verdim şuna izi nverdim die.ançak bi günde boşluk bulman lazım defterde ki o da çok zor tanıdığın yoksa.yada gideçen rüşvet vereçen ança öle olur :)=
-
aynı olay benim başımada geldi geçmiş güne raporu kolay kolay vermezler çOOk zor hoca fakan müdür yardımcısıyla konustu bi yakınım o şekilde düştü
-
benımde başıma geldi lisede ilk önce başkana güzel bi sopa sonra sıvıl gidip 10gun rapor caktım mudur almam felan dedi onunda a.q koydum sıke sıke aldı...ama senı bilmem eğer tanıdık varsa o rapar kağılarında cal 3-5 tane burda yayınla yada bak şimdi özel hastanelerde veriyo rapor onlardna git iste para ile ama dediğim gibi kağıdı temız bır sekılde alma imkanın varsa tarat buraya koy oke....
-
geçmiş güne rapor olmaz senin aldığn rapor hastane kayıtlarınada geçiyor çünkü o kayıt defterindede geçmiş güne rapor yazılması gibi bi durum yok benim bildiğim ama bu işi yapacak adam belli odacı başı sen doktor ws geç gitsin onlar beceremez bi hastanenin odacı başını bul ondan rica et yada müdürün çocuğna ayakkabı felan al
-
git 30 mılyon sıkıstr saglık ocakları verıo bn ole aldım (:
-
aga isim yazsa olurmu benım raporun fookopisi varda nası tartcam net e gitmeme gerek olurmu öle çıktı felan alsan.
bu arada geriye dönuk rapor alabilirsin benım guvenlıkçi tanıdıkalr vardı onalrdan istedik doktorlardan aldıalr öle kayıt felan tınlamıyolar...yada bak mudurn odaya girme sansın varsa o yokken devamsızlığını silebilrisin...program hep acık oluyor cunku...yada disket bomba yap takk a.q yada pc yı bozucak bişeyler yap....ağ bağlantıs varsa baska pc den bağlan biz öle yapıyoduk..yada bundna sonra baskana söle yokalma fişini boş iken çoğalt ve gelmediğinz günleri o boş kağıtlara geç ve imza taklit edek birilerine imza attır....tabi bunalr bundan sonra yapacakalrın ama bence git bi doktorar yada sağlık ocağına doğruya doğru konuş sıvıl gıt ama sevk alamzsan sağlık karnenle abi böle böle de 2-3 gun alırsın belki....ama ağzın biraz laf yapsın heee.
-
Gidiyosun istediğin özel doktordan alıp (protokol numarasını istemeyi unutma) sağlık ocağına onaylatıyosun o rapor geçiyo.
-
şimdi ben ibrahim demirors adına 28/05 için aldım raporu bizim mudur hastaneyimi arıcak aq capadan aldım derim zaten kac bin evrağın arasından tut benımkını cıkar demi ?*
-
ben bu sabah okula gitmedim sonra saat 16 gibi gittim sağlık ocağına ben bugün okula gitmedim sınav vardı uyanamadım dedim doktor tv izliodu hemen yazdı bir iki işlem tmm :D