Bana Virus Lazım
-
Oda Cyber-port da vardı ama cp meftah oldu en kısa zamanda
açıcaz :D
Özellikle onu ben kullanıyordum kaç arkadaş dayan yeni bu
yüzden cafe sahiplerinden neden diceksiniz hangi masan mesaj
geldiği gözüküyordu onun yarine bende 10 dakkaya kurdum mesaj
yollamaya ayarını , Programı çalıştırdıktan sonra 10 dakkaya
kadar kaçma vaktiniz var hehe -
benim istedigim gibi yok ben btün cafeyi dahatmak istiyorum
-
xxkamikazexx bunu yazdı:
benim istedigim gibi yok ben btün cafeyi dahatmak istiyorum
Harbici kızdırmışlar seni. Bence dağıtma ortalığı sonra için cız ediyor, üzülüyorsun... -
osiris ben seninle konusmak istiyorum. msn varmi sende? yada icq? benim msn goki66@hotmail.com
saygilar
-
hepisini sikmek istiyorum sıfatınıda gormek ıstıyorum piçlerin !!! hiç kimsede ole bir viruste yok galiba !! [daha cok çalısmam lazım ] .)
-
ARKADAŞLAR BANADA ŞÖÖLE KALİTELİ Bİ VİRÜS LAZIM CHERNOBEL GİBİ AMA O DEĞİL ONUN GİBİ HOTMAİLDEN GÖNDEREBİLECEĞİM Bİ VİRÜSS LAZIM HOTMAİL NORTON 2004 İLE KONTROL EDİYO MAİLLERİ
-
virus gonderen yok mıdır
-
indir hardformater i yap kendi virus programini genellikte c: ler paylasima aciktir ordan dagit butun agdaki baslangic klasorlerine olsun bitsin. (deepfreez turu program varsa zaten birsey yapamaz bu tur virusler)
-
deep yok ben cafeye gitmiyorum zaten cafeciyle kapıstık ! ondan gitmiyorum ben ordaki arkadasın mail gonderip butun cafeye virus bulastırmak istiyorum ama bole bir virus bulamadım ! olsa bi
-
benim eniştem var adam aşmış biri :) bana güzel bir virüs yazıyor.. bilgisayarda açtığı anda hdd vs. herşeyi yakan bir cinsten ve yakmadan önce dataaları mailime yoollucak :) istek varsa yazdırabilirim :) ilgilenen özel msj atsın
Toplam Hit: 13153 Toplam Mesaj: 22