Bana Virus Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zemin
    zemin's avatar
    Erkek
    Oda Cyber-port da vardı ama cp meftah oldu en kısa zamanda
    açıcaz :D
    Özellikle onu ben kullanıyordum kaç arkadaş dayan yeni bu
    yüzden cafe sahiplerinden neden diceksiniz hangi masan mesaj
    geldiği gözüküyordu onun yarine bende 10 dakkaya kurdum mesaj
    yollamaya ayarını , Programı çalıştırdıktan sonra 10 dakkaya
    kadar kaçma vaktiniz var hehe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    benim istedigim gibi yok ben btün cafeyi dahatmak istiyorum

'Ben SevDaMı DowLoad EdiP Masa üStünE aLıyoRum. En ÇoK da EkRanı kapLadığın anı ÖzLüyoruM. İtaLik YüRüyüşLüm BoLd ßakışLım. ÖyLe ßiR HaLt YedimKi aFFetme ßeni, SimGe DuRuMunda KüçüLt SaatLeRCe ßekLet ßY : ¤·.¸I{ħÄßÄ£I£ÄR¯`¤
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    xxkamikazexx bunu yazdı:

benim istedigim gibi yok ben btün cafeyi dahatmak istiyorum

Harbici kızdırmışlar seni. Bence dağıtma ortalığı sonra için cız ediyor, üzülüyorsun...

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

osiris ben seninle konusmak istiyorum. msn varmi sende? yada icq? benim msn goki66@hotmail.com

saygilar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    hepisini sikmek istiyorum sıfatınıda gormek ıstıyorum piçlerin !!! hiç kimsede ole bir viruste yok galiba !!  [daha cok çalısmam lazım ] .)

'Ben SevDaMı DowLoad EdiP Masa üStünE aLıyoRum. En ÇoK da EkRanı kapLadığın anı ÖzLüyoruM. İtaLik YüRüyüşLüm BoLd ßakışLım. ÖyLe ßiR HaLt YedimKi aFFetme ßeni, SimGe DuRuMunda KüçüLt SaatLeRCe ßekLet ßY : ¤·.¸I{ħÄßÄ£I£ÄR¯`¤
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kumarbaz
    kumarbaz's avatar
    Erkek
    ARKADAŞLAR BANADA ŞÖÖLE KALİTELİ Bİ VİRÜS LAZIM CHERNOBEL GİBİ AMA O DEĞİL ONUN GİBİ HOTMAİLDEN GÖNDEREBİLECEĞİM Bİ VİRÜSS LAZIM HOTMAİL NORTON 2004 İLE KONTROL EDİYO MAİLLERİ

HAYATTTA EN BÜYÜK GERÇEK SUÇTUR, YASALAR İSE İKİYÜZLÜLÜKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    virus gonderen yok mıdır

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    indir hardformater i yap kendi virus programini genellikte c: ler paylasima aciktir ordan dagit butun agdaki baslangic klasorlerine olsun bitsin. (deepfreez turu program varsa zaten birsey yapamaz bu tur virusler)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    deep yok ben cafeye gitmiyorum zaten cafeciyle kapıstık ! ondan gitmiyorum ben ordaki arkadasın mail gonderip butun cafeye virus bulastırmak istiyorum ama bole bir virus bulamadım ! olsa bi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UndeaD
    UndeaD's avatar
    Erkek
    benim eniştem var adam aşmış biri :) bana güzel bir virüs yazıyor.. bilgisayarda açtığı anda hdd vs. herşeyi yakan bir cinsten ve yakmadan önce dataaları mailime yoollucak :) istek varsa yazdırabilirim :) ilgilenen özel msj atsın

Bırak Şimdi imzayı :)
Toplam Hit: 13153 Toplam Mesaj: 22