Bandwithinizi Paylasarak Pasif Gelir Kazanin | Getgrass | Airdrop Firsati [Token Duyurusu Geldi]
-
Var mı akıtan, ne kadar geliyor merak ettim?
-
kayıt olamıyorum hata veriyor.
-
Silvanus bunu yazdı
Var mı akıtan, ne kadar geliyor merak ettim?
3-4 gündür kasıyorum gelen bu. %85 network quality var.

-
bhttnfndk bunu yazdı
kayıt olamıyorum hata veriyor.
Discord sunucularından böyle bir açıklama geldi hocam. Login olamıyorduk 1-2 saat önce de.
we've currently maxed out on the number of nodes able to connect to the network - we're adding more capacity shortly. Thanks for everyone's patience!
Şu anda ağa bağlanabilen düğüm sayısı maksimuma ulaştı - kısa süre içinde daha fazla kapasite ekleyeceğiz. Herkesin sabrı için teşekkürler! -
31 Aralık'tan beri 12.39K birikti. Umarım sonunda bir işe yarar.
-
Abi bir türlü eklentinin çalışmasını sağlayamıyorum. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum neden olabilir?
"Device connection lossTrying to reconnect your device to our servers. If it does not connect in a few seconds, please try refreshing the app or check your network connection." -
kartalenes bunu yazdı
Abi bir türlü eklentinin çalışmasını sağlayamıyorum. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki hatayı alıyorum neden olabilir?
"Device connection lossTrying to reconnect your device to our servers. If it does not connect in a few seconds, please try refreshing the app or check your network connection."hocam cok yogunluk oldugu için o oluyor. kendi haline bırak o sürekli deniyor bi süre sonra bağlanıyor senin başında durmana gerek yok.
-
puanlama sistemi ile alakali bi post atmislar.
https://www.getgrass.io/blog/improvements-to-the-grass-points-system
-
Konuda "paramı aldım" diyen yok.
-
kazasker1 bunu yazdı
Konuda "paramı aldım" diyen yok.
Para çekme henüz başlamadı çünkü hocam.