Banka Havalesi Olayı İle İlgili???
-
hepsibuarada.com dan aldığım ürünler için ödemeyi havale ile yapıcam. İlk defa yapacağımdan tam bilmiyorum. Yani ne kadarlık bir kesinti yapılır bankadan yapılacak işlem için bilgisi olan varmı. Birde bu hespiburada.com da havale ile yapılan ödemelerde %3 indirim olayı var yoksa bu bankada kesilecek %3 lük işlem ücretinimi kullanıcıya yansıtmıyolar? bilen bi arkadaş varsa ve cevaplayabilirse sevinirim.
-
bankayı salla hoca banka namuslu vatandaşa gecirmeye çalışıyor. ptt'den havale yap senden 1 ytl işlem ücreti alırlar. bankadan havale yapıcam diyorsan 15 ile 35 ytl arası işlem ücreti alıyorlar bunu bil.
-
Garanti kullanıyorum... çok çok ufak bir miktar alıyordu internetten yapınca.. Sen netten yaparken zaten söylüyor ne kadar olduğunu
Şubaden yapıcaksan baya alıyolar diye biliyorum..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
bankayı salla hoca banka namuslu vatandaşa gecirmeye çalışıyor. ptt'den havale yap senden 1 ytl işlem ücreti alırlar. bankadan havale yapıcam diyorsan 15 ile 35 ytl arası işlem ücreti alıyorlar bunu bil.
-----------------------------nası yani ben şimdi yapıkredi bankasına havaleyi pttden yapabilirmiyim?
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nası yani ben şimdi yapıkredi bankasına havaleyi pttden yapabilirmiyim?
-----------------------------eet yapabilirsin ayrıca ATM den havale yaparsan bi para kesilmez !!!
-
yok hoca bankaya havale yapmıycan. nerden ürün alıyorsan o firmayı ara ptt hesap numarasını al ptt den yap. boşuna bankaya para ödeme. mesela ben kütahyadayım ankaradan kitap sipariş vereceğim bankadan havale yapayım dedim iş bankası benden 35 ytl işlem ücreti istedi bende oha çüş dedim napıyorsun sen falan dedim tüm bankalarda böyle geçerli falan dedi görevli. bende banka yerine firmayı aradım ptt hesap numarası aldım ptt den 1 ytl işlem ücreti karşılığı havale yaptım.
-
teşekkürler arkadaşlar yarın denicem bu olayı (:
-
her bankanın havale ücreti farklıdır değişik şubelere havale daha pahalıyken aynı şubeye havale daha ucuzdur aslında bu havale olmuyo, internet üzerinden havale daha ucuza gelir çoğu banka internetten yapılan havaleden ücret almaz çünkü bunlar fiziki şube işlemi diye geçer, ayriyetten hepsi buradanın ptt posta hesabı yok :) alışveriş için en uygun kart garanti bonustur başka bankalarında bonusu var uygunu garanti ben garantide çalışmıyom.
-
kredi kartından yap bence peşin fiyatına taksitle yapıyorlar. neden peşin para gönderceksinki?
online olarak eft yaparsan havale ücreti ödemezsin.
yaklaşık 6 ay içinde 4 milyarı buldu nerdeyse .karttan yaptım memnunum yani hem chip para bonus kazanırsın
-
ağa eğer bir bnka hesabın varsa interşubesinden gönder garanti bankası işlem başına 0,60 Ytl alıyor..
Yok alavere bir bankaya girip görevlinin eline hesap numarası tutuşturup havale yapcam dersen 15-35 ytl arası ücret ödersin. tabi yersen
ptt mantıkli :)
-
en iyisini internet şubesi hiç götünü kaldırmadan yapıyon herhalde o yüzden ben böyle obez oldum :))) neyse dayı banka havalesini seçince yatıracağın parayı banka hesap numaralarını verir sen o parayı yatır .bankaya masraf alırlarsa masraf ücretini de ver ama ürün fiyatından düşüm yaptırma masrafı ayrı ver.. aynı sorun bendede var hiçbir banka kredi kartı verdimoy (finansbank veriyoda çok yüzsüzler ordan almıyom ) kırmızı kalem yedim öğrencilik yıllarında :))