Banka Hesabi Olmayan Birine Para Yollamak
-
bu tosla isi de yas.. Baska bankadan para yüklenmiyormus. Arkadaslarindan para isteyebiliyorsun diyor yani benim de tosla kartimin olmasi lazim ama o da mümkün degil. Su olur, aileden birine aldiririm, onun banka hesabi üzerinden islem yaptiririm da her ay ugrasmak sikintili
-
1. papara en iyisi kartı çıkart her ay para yatır para yatırmasıda harcamasıda ücretsiz
2. migros marketlerden başka migros markete para gönderebiliyosun gidip evine yakın migrostan çekiyor
3. şok markettede geçerli aynısı
4. cep e havale yaparsın atm den çeker
-
cep telefonuna para yollarsın smsden gelen kodla atm den çeker hacı. bunu yapamadığın banka yok heralde şu an.
ha bunu da yapamıyosa karşı taraf. hesabın olmayan bir bankadan hesap aç (yeni kimlik kartınla app üzerinden açabiliyosun artık) adres olarak bu arkadaşının adresini ver. senin atm kartın ona gitsin. senin kartından çeksin.
-
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar :) annemi arayip söyledim, ziraat bankasi üzerinden bir hesap acsin dedim (sanirim kart aidati yok ziraatten hesap acinca). O sekil göndermek en mantiklisi :)
Diger türlü program yükle, kimlik onayi vs yapabilecegini sanmiyorum. Baya karisik olur onun icin..
-
unbalanced bunu yazdı
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar :) annemi arayip söyledim, ziraat bankasi üzerinden bir hesap acsin dedim (sanirim kart aidati yok ziraatten hesap acinca). O sekil göndermek en mantiklisi :)
Diger türlü program yükle, kimlik onayi vs yapabilecegini sanmiyorum. Baya karisik olur onun icin..
en makul olanı da banka yöntemi zaten
-
PTT den yollayabilirsin gider kimliğiyle çeker.
-
Enparadan hesap açsın hacı veya kubeyttürktten. Masraf felanda yok.
-
Onu tanıyan güvenilir birine yolla. Elden versin.
-
Bim den A101 den para gönderme olayı görmüştüm önceden. Onlara bir sor hocam
-
SaviorAngel bunu yazdı
hocam papara açsın atmlerden komisyonsuz parayı çeker 5 tl gibi bir ücreti vardı kartın en son belki 10-15 olmuştur
ücretsiz şuan hocam