Banka İşlemlerinden Anlayanlar Yada Bankacı Arkadaşlar
-
banka ile alakalı benimde bir sorum var bende böle bir konu açacaktım ama denk geldi iyi oldu iş bankası benim vadesiz hesap ayrıntılarımı posta ile evime gönderiyor milyon kerede istemediğimi belirtip milyon ker ebankaya gidip pc den bişiler yapıyorlar tamam halletik diyorlar yine geliyor arkadaş nasıl çözeceğiz anlamadım gitti
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
ya da derken da ayrı yazılır, türkçeyi öğrenin .
türkçe değil Türkçe. Öğrende gel hacı... Biz tekrar konuya dönelim...Aynı olay benim de başıma geldi... İstanbul Mecdiyeköy'de İş Bnkası'na para yatırdım... Tabi yeni paraya geçtiğimiz için ben oraya 50 yazdım oda 50 kuruş olarak girmiş... Bakıyorum bakıyorum para yok hesapta... Hafta başı gittim sordum, eksik yazmışsın dediler... 50,00 olacakmış...
-
Pikacu bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
ya da derken da ayrı yazılır, türkçeyi öğrenin .
türkçe değil Türkçe. Öğrende gel hacı... Biz tekrar konuya dönelim...Aynı olay benim de başıma geldi... İstanbul Mecdiyeköy'de İş Bnkası'na para yatırdım... Tabi yeni paraya geçtiğimiz için ben oraya 50 yazdım oda 50 kuruş olarak girmiş... Bakıyorum bakıyorum para yok hesapta... Hafta başı gittim sordum, eksik yazmışsın dediler... 50,00 olacakmış...
-----------------------------yok hocam ben elimle 240 tl yi bankamatiğe soktum ve işlemlerde göremiyorum
-
sunyy2003 bunu yazdı:
banka ile alakalı benimde bir sorum var bende böle bir konu açacaktım ama denk geldi iyi oldu iş bankası benim vadesiz hesap ayrıntılarımı posta ile evime gönderiyor milyon kerede istemediğimi belirtip milyon ker ebankaya gidip pc den bişiler yapıyorlar tamam halletik diyorlar yine geliyor arkadaş nasıl çözeceğiz anlamadım gitti
-----------------------------a. kabul etme iade et
b.vadesiz işlemlerden kastın interakif olarak yaptıkların mı şube hesaplarından yaptıkların mı
interaktif işlemlerde detayların nasıl alacağını ayarlayabiliyorsun
-
fifsonic bunu yazdı:
cagatay09 bunu yazdı:
peki hocam madem kayıt geçiyor müşteri temsilcisi neden göremiyor
fifsonic bunu yazdı:
cagatay09 bunu yazdı:
muhtemelen provizyona atmistir parayi alıkoymustur. müsteri hizmetlerini ariycaksin kardes. durumu izah ediceksin. hangi bankamatik oldugunu nerden yaptigini söylüceksin. ilk iş günündede o bankamatigin hangi subeye ait oldugunu ögreniceksin. bunu müsteri hizmetlerinden söylerler. o subeye gideceksin. parani alacaksin yada hesabina parayi iadede edebilirler.. ok.
-----------------------------dodtum aradım inci çıktı konustuk dediği ben buradan göremem o işlemi diye sen şu provizyondan bahset hele :)
-----------------------------dostum cöpe atmis iste biz öyle deriz.. cöp bölümü var alıkonulan paralari oraya atar sistemede kayıt gecer. ama bu sistemi müsteri hizmetleri göremez tabi.. yapman gereken tek sey o atm nin hangi subeye ait oldugunu ögrenip o subeye gitmen. daha sonra ise zaten iceride yetkiliye durumu anlatirsin. alırsın parani.
----------------------------- -
şubede görülebilir sadece kaydi merkeze gecmio yani:=)
-
cagatay09 bunu yazdı:
şubede görülebilir sadece kaydi merkeze gecmio yani:=)
-----------------------------şubeden kastın nedir hesabın olduğu şubemi yoksa parayı yatırdığın şubemi bunuda yazarsan bir sonraki arkadaşa yardımcı olabilirsin
+
Elimde fiş,makbuz v.s olmamasına rağmen adam hesabını kontrol etti para girişi var dedi ve referans numarası verdi o numara ile işlem halledildi bilginize her insan iyi çıkmayabilir sonuçta tekrar teşekkürler ilgilenen yardımcı olmay çalışan arkadaşlara