Banka Kartım Yine Bozuldu
-
Selamlar,
2 hafta önce bu konuyu açmıştım
http://tahribat.com/Forum-Atmler-Bankamatik-Kartini-Iceri-Almiyor-198866/
neyse kartımı değiştirdim geçen hafta salı mı çarşamba mı ne geldi.. dün atm ye soktum kartı ve yine girmedi.. daha önce denediğimde olmuştu.. acaba sorun nedir anlayamadım bir türlü. bazen bilet otomatlarından kart ile bilet alıyorum ve market alışverişlerinde kullanıyorum, onlar mı bozuyor acaba? yoksa başka bir şey mi?
cüzdanda manyetik bi şey yok, ama cüzdanımda telefon konulacak bi yer var, telefonla aynı yerde olduğu için mi bozuluyor acaba?
bundan

-
olabilir hocam izmir kentkartlarda bozulurdu eskiden telefonun bozuk paranın yanında
-
hocam hayatımda iki kere bu şekilde banka kartım bozuldu ikisi de bu bankanın kartı.. daha önce olmadı.. çözemedim ne olduğunu..
yani daha önce de telefonn yanında oluyordu kartlar ama bozulmuyordu. ayrıca cüzdanda başka kartlar da var, gerçi hiç denemedim ama ona bi bakayım dışarı çıkınca..
-
böyle cüzdanda ilk defa görüyorum. kartı kullanma sıklığı cep telefonuyla aynı mı ki . enteresan
bencede cep telefonunun sırtına dayamışsın ki.
aynı şey değil ama bizimde arabanın anahtarı devamlı sorun çıkarıyordu adam cep telefonuyla beraber aynı cepte durmasın abi demiş. üstelik metal parada etkiliyormuş o derece.
neyse yeni cüzdan al barim :)
bu iyi bence

aşağıdakinde arada birşey var o kısım nufus cüzdanı için çıkarılıyor cüzdandan

buda sim kart yeri var
futurist tarafından 18/Eyl/14 13:11 tarihinde düzenlenmiştir
-
cüzdan almaya niyetim yok ya benim de sorunu anlamaya çalışıyorum. telefon nasıl bozar ki kartı.. kaç yıldır telefonum ve kartlarım var hiç bozulmadı.. ben teelfondan ziyade bilet alırken aldığım bankomatlardan şüpheleniyorum. oralarda kart çalışıyor sorun yok.. ama banka atmlerine girmiyor..
-
çalıştıgım yerde manyetik alan oluşuyor işlem yapıncan cep telefonu o alana girerse hoparlör şebeke gümlüyor benimde kartlarda sorun oldu yanımdaki arkadaşımında yan yana tutma o cüzdandan vardı arkadaşımda