folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Banka Kredi Verirken Neye Dikkat Eder?

Banka Kredi Verirken Neye Dikkat Eder?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    RETRET bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Hazir konu varken musaadenizle ben de bir sey sormak istiyorum. Su ana kadar hic kredi kartim olmadi almayi da dusunmuyorum para varsa harcayan yoksa harcamayan nakit insaniyim. Banka hesaplarim ve cesitli birikimlerim (altin doviz fon vb) oldu. Bu durumda kredi cekmeye kalktigimda beni en dip sinifa mi sokacaklar?

faturalarını saklıyorsan klasör yap sun, aksi halde evet.

Her seyi faturali almiyorum ki atiyorum market alisverisini napicam?

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Hazir konu varken musaadenizle ben de bir sey sormak istiyorum. Su ana kadar hic kredi kartim olmadi almayi da dusunmuyorum para varsa harcayan yoksa harcamayan nakit insaniyim. Banka hesaplarim ve cesitli birikimlerim (altin doviz fon vb) oldu. Bu durumda kredi cekmeye kalktigimda beni en dip sinifa mi sokacaklar?

aylık maaşın bankaya yatıyorsa son bir yıldır. sıkıntı olmaz. 

illaki kredi kartı kullanmak zorunda değilsin. 1 yıllık hesaplarda düzenli para giriş çıkışı olursa sıkıntı olmaz.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Yıllık yaptığın alışverişi, aldığın maaişi, harcamalarını tebliğ edersen (koyar bir mavi klasöre götütür verirsen) ben sırf siz bankacılar orospu çocuğu olduğunuz için sizinle çalışmadım,i halimden çok da memnundum, ammavelakin alacağım şeyi peşin almaya gücüm yetmiyor ve eşim dostum da pinti bana borç vermezler hepsi görünürde iyi insanlardır ama iş paraya gelince keleklerdir, yani lanet olası kredi kartına ihtiyacım var bu yüzden siz kan emici şerefsizlerin kapısını çaldım dersen elbette sana da limiti 3000 kadar olan bir bonus kart çıkarırlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pc_worm tarafından 24/Oca/16 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

jack daniels 160 yaşında
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Yıllık yaptığın alışverişi, aldığın maaişi, harcamalarını tebliğ edersen (koyar bir mavi klasöre götütür verirsen) ben sırf siz bankacılar orospu çocuğu olduğunuz için sizinle çalışmadım,i halimden çok da memnundum, ammavelakin alacağım şeyi peşin almaya gücüm yetmiyor ve eşim dostum da pinti bana borç vermezler hepsi görünürde iyi insanlardır ama iş paraya gelince keleklerdir, yani lanet olası kredi kartına ihtiyacım var bu yüzden siz kan emici şerefsizlerin kapısını çaldım dersen elbette sana da limiti 3000 kadar olan bir bonus kart çıkarırlar.

Mal mal konuşma, yok fatularını klasörle götür falan diye birşey yok, kişinin düzenli bir geliri varsa, banka da geri ödeyeceğine inanırsa verir krediyi, orospu da anandır bu arada, üç kuruşa ekmek parası peşinde koşan insanları kan emici şerefsizler diyip küfür edemezsin.

:) aha bankacı gelmiş. üstüne alınma, o kısmı silelim ama kan emici kalmalı, hesapta para bırakamıyorum sigorta kitlemeyesiniz diye :) haciz yediğimde 1 sene kart açtıramadım, bu şekilde yeniden kart açtırdım, hee malım ben bu arada. eylemci döven polisle bankacı arasında hiç bir fark yok, bankacılar ruhunu şeytana satmış insanlardır. bence sen simit sat, pilav tavuk sat bankada çalışma. emlakçı ve sigortacıları da sevmem ama bankacıların yeri ayrı. aynı şeyleri banka müdürü kuzenime de söylüyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Gecen bi konuda yazmıştım ama cevabını bulamadım, yeri gelmişken sorayım.

Kredi kartı limit arttırma talebi olumsuz olursa kredi notu düşer mi ?

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Gecen bi konuda yazmıştım ama cevabını bulamadım, yeri gelmişken sorayım.

Kredi kartı limit arttırma talebi olumsuz olursa kredi notu düşer mi ?

Düşmüyor zaten sistemde senin her şeyin evvelden de biliniyor, hesabında para tutuyorsan genelde limit artıralım mı diye sms çekiyorlar, limit arttırma talebine olumsuz yanıt gelmesi ile senin hiç talepte bulunmaman arasında teknik açıdan hiç bir fark yok. Limit artırımı istiyorsan aylık 1100 1500 lira kadar parayı hesabında tut Teb-Garanti-Deniz-Yapı Kredi sms atıp durur hepsinde hesabım ve kartım olduğu için iyi biliyorum; limit artırımı hedefin varsa dikkat edeceğin şey olabildiğince kart taksitlerini aksatmadan ödemek, minimuma düşmemek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Vay dötlerr. Kredi kayıt kuruluşunun resmi sitesinde üyelik imkânı vardı. Ben oraya üye olmuştum. Milletin kredi notuna bedava, yazılmış çeki var mi diye 2 TL ile bakıyordum. Şimdi direkt findex e yönlendiriyor serefsizler. Alem harbinden göt olmuş. Ben ne gerek var kkb den bakılıyor, findex ne ki diyordum.

Errare Humanum Est
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Herhangibi bir kurumsal firmada çalışıyormusun

Ne zamandır düzenli maaş alıyorsun 

SGK ne zamandır ne kadar tutarda yatırılıyor ( aynı zamanda senin maaşını gösterir )

Kredi kartın varmı 

-Kredi kartını düzenli özüyormusun asgarisi veya tamamı fark etmez günü geçiyormu o önemli 

Daha önce kredi çektin  mi ?

-Çektiysen düzenli ödüyormusun.

Bundan tam 2 yıl önce kredi kartı limitim 800 tl di ve 815 tl maaş alıyordum bankaya kaç defa istekte bulundum kredi kartı limt arttırımı için taksitle birşey alırım diye kabul etmedi.

aradan 2 yıl geçti ,  45 bin tl lik araba aldım kredi ile ( 17 bin peşinat olunca banka gerisini kabul ediyor ) SGK da primim 2.000 gözüküyor prim usulü maaş alıyorum garanti kredi kartımı iptal ettirmiştim tekrar açtırdım limit otomatik 4.150 TL oldu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Peki bu findex te kredi notunu sorguladigimizda kredi notu düşüyor mu? 

Ikidir böyle oluyor, ibne herifler

cache tarafından 25/Oca/16 01:28 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
Toplam Hit: 3723 Toplam Mesaj: 24
kredi enpara