Banka Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar bir vadesiz banka hesabi actirmak istiyorum. Yillin belli zamanlarinda bu hesaba para atip baska hesablara aktarmam gerekecek. 

Bu sebebten oturu internet bankaciligi iyi calisan onerdiginiz bir banka var mi ? Surekli yurt disinda olucagim. bu hesabi yurt disinda sadece internet bankaciligi , havale islemleri icin kullanicam.

Soru2;

Yurtdisin da olucagim icin, internet bankaciliga girdigimde telefona mesaj atip kod felan alamayacagim panele giris icin bu sorun teskil eder mi ? Yada bir cozumu var mi ? 

Soru3; Banka vadesiz hesab icin yillik belli miktar hesaptan para cekiyor mu ? Yurt disinda ogrenciyim nasil muaf olurum ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Garanti iyidir.. Ücret ödemekten çekinenler beleş hizmet diye yakınanlar için baş belasıdır ancak..

Cepbank gayet gelişmiş ve telefona tanımlı şifre ile kolay giriş yapabiliyorsun..

İnternet fazla kullanmıyorum ama internet şubesine onay mesajı olmadan girileceğini sanmıyorum..

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Türk hatti olmayacagi icin telefona mesaj alamam hocam ne yazik ki. Bu problemi asmanin bir yolu olmali.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Enpara.com kullan. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam yurtdışında en kullanışlısı ziraat bank. Hem gidecein yerdeki ziraat bankamatiği varsa ordan çekebilirsin.  20 liraya OTP cihazı satıyolar git onu al bankaya gittiğindede söyle internet bankacılığını yurtdışına açsınlar.

İnternet bankacılığına giriş yapıyosun OTP ile şifre üretip giriyosun.  Mesaj geldimi gelmedimi sıkıntısına girmeden hallediyosun.

manhyak tarafından 11/Eyl/15 00:01 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Hocam yurtdışında en kullanışlısı ziraat bank. Hem gidecein yerdeki ziraat bankamatiği varsa ordan çekebilirsin.  20 liraya OTP cihazı satıyolar git onu al bankaya gittiğindede söyle internet bankacılığını yurtdışına açsınlar.

İnternet bankacılığına giriş yapıyosun OTP ile şifre üretip giriyosun.  Mesaj geldimi gelmedimi sıkıntısına girmeden hallediyosun.

Hocam bilgi icin tesekkur ederim. Bu OTP tam anlamiyla nedir ? Ve mesaj gelmeden bu internet bankaciligini istedigim gibi kullanabilirim degil mi ? Bir de internet bankaciligi ustunden hesaba havale yaptigimda ziraat ne kadar kesim ucreti aliyor ? Ornegin 10.000 TL

@yazipcikicak

Nasil hocam ? Dedigim seylere uygun mu ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

Hocam bilgi icin tesekkur ederim. Bu OTP tam anlamiyla nedir ? Ve mesaj gelmeden bu internet bankaciligini istedigim gibi kullanabilirim degil mi ? Bir de internet bankaciligi ustunden hesaba havale yaptigimda ziraat ne kadar kesim ucreti aliyor ? Ornegin 10.000 TL

@yazipcikicak

Nasil hocam ? Dedigim seylere uygun mu ?

Hocam ziraatden - ziraate gönderirsen kesinti olmuyor. Dİyer bankalara sitesinden bak. 

Cihazın 2 işlevi var internet bankacılığına girmek için şifre üretiyo bide cihazın üzerinde kod okuyucular var para yollarken cihazı ekrana tutuyosun şifre oluşturuyor öyle para gönderebiliyosun.

Cihaza ilgili sorularına şurtan bakabilirsin 
    http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/SikcaSorulanSorular/Pages/otp.aspx

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

https://www.paypal.com.tr/nakit/yardimmerkezi/

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Buda arayüzü 

manhyak tarafından 11/Eyl/15 00:21 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Enpara.com kullan. 

Enparadan gerisi yalan

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Garanti hesabınız varsa igaranti uygulamasını indirin telefona. Oradan hesap açın o zaman hesap işletim ücreti almıyor garanti.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 4008 Toplam Mesaj: 37
banka hesap