Banka Vekaleti Kabul Etmiyor
-
Merhabalar babamin bende vekaleti mevcut fotoğrafi felan herseyi tamam yapacağım islemler eksiksiz sekilde aciklamali sekilde yazıyor
Ama gel gelelimki yapi kredi bankasinda vekaletim sadece para çekme ve para yatırma haricinde geçerli değilmiş.
Ornegin kart teslim alacam subeden vekaletimde yazmasina rağmen teslim alamiyorum sebebini sorunca banka prensipleri gereği diyorlar bunun yasal boyutunu cok merak ediyorum .
Ve noterin evragini hiçe sayan bir isletmeyi savciliga şikayet edebilirmiyim.
Teşekkürler
-
Vekaletnamede "adima duzenlenen kartlari teslim alabilme" diye de beliritiyorsa vermek zorundalar, yok belirtmiyorsa vermeyebilirler.
Sonucta baban da olsa, dolandirmaya calismadigindan emin olmalari lazim.
-
vekaletin kapsadığı birşeyi nasıl olur da kabul etmezler?
Sen önce vekalet veren notere danış sana yol gösterir, sonra olmadı banka müdürüne çık ve bimere bilmem nere şikayet ederim, zikerim diye tehditte bulun. Oradaki çalışan memurun götü yememiştir işlemi yapmaya muhtemelen. Başka bir bahanesi olamaz.
-
Vermiyorlarsa sende tüm parayı çek,
-
gkhn bunu yazdı
Vekaletnamede "adima duzenlenen kartlari teslim alabilme" diye de beliritiyorsa vermek zorundalar, yok belirtmiyorsa vermeyebilirler.
yazıyor hocam teslim alabilme aktifleştirme şifre alabilme her türlü evrağını imzalıyabilme yazılı sözlü müracatta bulunailme herşey yazıyor ama prensipleri gereği vermiyorlarmış
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
hocam komik olan başka bi banka o vekalete istinaden kredi bile kullandırabiliyor bana yapı kredi kart teslimi bile yapmıyor
-
seagate189 bunu yazdıgkhn bunu yazdı
yazıyor hocam teslim alabilme aktifleştirme şifre alabilme her türlü evrağını imzalıyabilme yazılı sözlü müracatta bulunailme herşey yazıyor ama prensipleri gereği vermiyorlarmış
öyle şey mi olur senin yetkin var. bizzat babanın gidip tipini beğenmedik prensip gereği tipini beğenmediklerimize vermiyoruz demesiyle aynı şey. git biraz bağır çağır hallolur.
-
antivir-US bunu yazdı
vekaletin kapsadığı birşeyi nasıl olur da kabul etmezler?
Sen önce vekalet veren notere danış sana yol gösterir, sonra olmadı banka müdürüne çık ve bimere bilmem nere şikayet ederim, zikerim diye tehditte bulun. Oradaki çalışan memurun götü yememiştir işlemi yapmaya muhtemelen. Başka bir bahanesi olamaz.
aynen
-
seagate189 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
hocam komik olan başka bi banka o vekalete istinaden kredi bile kullandırabiliyor bana yapı kredi kart teslimi bile yapmıyor
yavşaklara bak ya başka banka da oluyor sende olmuyor. O banka ile imkan varsa çalışma hocam.
-
resmini çek hocam vekaletnamenın sadece banka kımı olsa yeter kımlık bilgilerine gerek yok
birde vekaletnamenın tarıhı yenımıdır
tri tarafından 09/Ara/16 09:44 tarihinde düzenlenmiştir -
tri bunu yazdı
resmini çek hocam vekaletnamenın sadece banka kımı olsa yeter kımlık bilgilerine gerek yok
birde vekaletnamenın tarıhı yenımıdır
şu an yanımda değil hocam evde tarihi yeni 4 aylık fotoğrafı soğuk mühürü herbişeyi var
atm kartı,kredi kartı ve tüm kart başvurularını yazılı sözlü yapabilir,teslim alabilir,düzenlenen belgeleri imzalıyabilir felan herşey yazıyor tek tek böyle