folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankacılıkta Yeni SOYGUN...

Bankacılıkta Yeni SOYGUN...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Türkiye de hemen hemen her bankayı kullandım.Garanti bankasının üstüne tanımam.Beni çok belalardan kurtardı.Alacaksın bir hesap açacaksın Garantiden.Rahat edeceksin.Bankaya gitme derdi yok.Uçak bileti alacaktım.Kredi kartı kullanmıyorum.Hemen garantide sanal hesap oluşturdum ordan çektiler.5 kuruşsuz ve cüzdansız kaldım telefon açtım hemen adıma para çıkardılar.en yakın bankamatikten çektim.1 yıl adıma sigorta yapılmış garantiden dedim ben öyle birşey istemedim benden haberim olmadan para kesmişiniz telefonu kapattığım anda para hesabımdaydı.

Tek yapman gereken kendine bir hesap açtırmak.Sonra rahatsın.

İşlem ücreti olayları her bankada var.İş bankası diye överler.Onlar yüzünden 4 kere İstanbul'a zorunlu gidiş yaptım.Her şube bireysel çalışıyor.Ama garanti ıslak imza alıp yolluyor sorun çıkartmıyor.

Daha sayabileceğim çok şey var.Ama şöyle düşünün senin bana faydan yoksa benim sana neden olsun? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Biz Edirnede öğrenciykene benim hesabımda 2 lira AMpulun hesabında 3 lira vardi çekemioduk sonra benim parayi ona aktardık bankamatikten öle 5 lira çektik ve o günde aç kalmaktan kurtulduk:D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

alırlar usta admalara çok para lazım

yıllık hesap işletim masrafı güzel giriyor bide

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkiye de hemen hemen her bankayı kullandım.Garanti bankasının üstüne tanımam.Beni çok belalardan kurtardı.Alacaksın bir hesap açacaksın Garantiden.Rahat edeceksin.Bankaya gitme derdi yok.Uçak bileti alacaktım.Kredi kartı kullanmıyorum.Hemen garantide sanal hesap oluşturdum ordan çektiler.5 kuruşsuz ve cüzdansız kaldım telefon açtım hemen adıma para çıkardılar.en yakın bankamatikten çektim.1 yıl adıma sigorta yapılmış garantiden dedim ben öyle birşey istemedim benden haberim olmadan para kesmişiniz telefonu kapattığım anda para hesabımdaydı.

İşlem ücreti olayları her bankada var.İş bankası diye överler.Onlar yüzünden 4 kere İstanbul'a zorunlu gidiş yaptım.Her şube bireysel çalışıyor.Ama garanti ıslak imza alıp yolluyor sorun çıkartmıyor.

Daha sayabileceğim çok şey var.Ama şöyle düşünün senin bana faydan yoksa benim sana neden olsun? 

ben bankanın müşterilerine attığı kazıktan söz ediyorum hizmetlerinden değil, elbette iyi hizetleri de var. bende garanti bonus kullanıyorum.. bu iş başka hizmetleri başka...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

elcondor bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

ben bankanın müşterilerine attığı kazıktan söz ediyorum hizmetlerinden değil, elbette iyi hizetleri de var. bende garanti bonus kullanıyorum.. bu iş başka hizmetleri başka...

bende onu diyorum kendi hesabınla işlem yapmaya teşvik bunlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Merkez bankasının bankalardan teminat olarak aldıgı miktarı %5 artırması bu gibi gideri geri kazanma yollarına gidiyorlar..

yani bankalar merkez bankasının hıncını müşterisinden çıkartıyor...

Bide tavsiye...Garanti bankasından uzak durun...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    babalar bilen vardır seneye inşallah ben de üniversite öğrencisi olacam babamda para yollayacak nasıl yollamasını önerirsiniz en karlı ve kullanışlı olan nedir?
Toplam Hit: 2389 Toplam Mesaj: 18