folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankalar Bizleri Soyuyor Dikkatli Olun

Bankalar Bizleri Soyuyor Dikkatli Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

çeşitli  adlar altında bankada hesabı olan ve kredi kartı olan arkadaşlar hesaplarınızı gözden geçirme zamanıdır.

bankaların krizden çıkmak için her müşteriye yıllık hesap ücreti, yılda bir alnırdı şimdi ikiye çıkarmış bazıları. özellikle akbank. kredi kartını bir kere kullandınızmı artık borcunuz bitmiyor. ödediklerinizi ve satın aldıklarınızı yazın bir yere göreceksiniz aradaki uçurumu. diyelimki kredi kartından 1010 lira alışveriş yaptınız ve ödeme  zamanında 1000 tl ödediniz . banka 10 lira için 1010 tl üzerinden faiz üretiyor .bunu bizzat çalışanı söyledi. normal hesaptan 90 tl yıllık hesap işletim ücreti alan bir banka müşteri hizmetlerini aradığımızda muhatap bulamıyorsunuz..  ve internet kullanım parası, sms servis parası,vs...vergi payı tahakkuku gibi birçok şeyi utanmadan yüklüyorlar.

mevduat ve kredi faizi arasında karla çalışan bankalar zarar edince hemen vatandaşın cebine el atmayı asla ihmal etmiyorlar. sizlere tavsiyem bunları sonuna kadar protesto için elimizden geleni yapalım. adam gibi iki banka kaldı onlarda devlet bankası. diğerleri inanın soyguncunun alası . 300 tl kullanmadığım bir hesaba eft geldi elime geçen 65 tl . extresine baktım geçmiş yılların hesap işletim ücreti ve bir çok saçma sapan nedenden kesilmiş.

hesaplarınızı kontrol edin ve itiraz edin bu soygunculuğa izin vermeyelim.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Hocam yeni mi farkettin soyduklarını? :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Şikayet edersen aynen iade ediyorlar. Bunlardaki mantık kimi tuttururlarsa artık...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

bankalar her zaman için yasal tefecidir. bu böyle biline.. sonuçta adamlar zorla vermiyorlar kart vb...

hükümetimiz yada hükümetlerimiz biraz delikanlı olupta adam gibi yasa çıkartsalar o zaman bi bok yapamazlar

ama neredeeeeeeeee... yemezzzzzz bi tarafları.

Yakarız Bu Gezegeni...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

bankamatiğim var ama içerisinde asla para barındırmam çünkü hesap işletim ücreti altında sürekli kesip duruyo banka... onun için gelen parayı direk cekerim...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

walla bugun ben acacaktım konuyu ıyı ısabet oldu

bı yerden 50 lıra gonderdıler akbank hesabıma dun aksam gıttım 17,5 kalmıs

nasıl gerı alabılırmıyım cok fena koydu acıkcası

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bankaların aldığı; kart ücreti, aidat ücreti, yıllık üyelik bedeli, zart zurt bedeli, adı altında karşılıksız aldığı paralar ve banka hesaplarınızın işletim ücreti adı altında kesilen ücretler iade edilebiliyor,

bunun için bir dilekçe ve kesintinin yapıldığı ekstreyi ekleyerek ilçelerde Kaymakamlıkların içinde bulunması gereken Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı'na dilekçe yazmanız gerek. 

tüketiciler olarak haklarımızı bilmemiz lazım. ve aramamız lazım. bu işten müthiş derece rant sağlıyor bankalar.

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

evet özellikle akbank yapıyor hemde acımasızca . yıllık 80 tl . artı vergi harç ot bok bir sürü sıralayarak vatantaşı soyuyorlar. faceden bir grup kuralım .

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bu tür Kart Parası V.s Gibi Para Alınmasını İstemiyorsan  2 tane Faturanı Otomatik Ödeme Olarak Bankaya Veriyorsun Kesmiyorlar Hatta Kestiklerini Bile İade ediyorlar.

Not: Banka Çalısanı Değilim..Akbank axess kredi kartı kullanıyorum bendende kesilmişti 30 x 2 = 60 her 6 ayda 30 tl ye denk geliyor. Bu şekilde Kesilmesini Engelledim.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu tür Kart Parası V.s Gibi Para Alınmasını İstemiyorsan  2 tane Faturanı Otomatik Ödeme Olarak Bankaya Veriyorsun Kesmiyorlar Hatta Kestiklerini Bile İade ediyorlar.

Not: Banka Çalısanı Değilim..Akbank axess kredi kartı kullanıyorum bendende kesilmişti 30 x 2 = 60 her 6 ayda 30 tl ye denk geliyor. Bu şekilde Kesilmesini Engelledim.

-----------------------------
      bu paralar benim için belki çok önemli değil ama bu paraya iki gün çalışan insanlar var. sonuçta aldıkları para ise tamamıyla haksız ve resmen buna hırsızlık denir. yani paramızı çalıyorlar .

Temel adalettir .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

valla haklisiniz diycem tam olarak degilsinizde diycem kafam karisti, napsinlar hoca? bedavaya hizmet versinler o zaman? hesap işletim ücreti yasal biliyorum ben bu arada? tüketici haklari iki üc yada daha fazla yapilan kesintilerde geri iadesine karar veriyor.

Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 13