folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankalar Boyle Devlet Memuruna 50.000 Tl Kredi Verirlermi ?

Bankalar Boyle Devlet Memuruna 50.000 Tl Kredi Verirlermi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Daha once 20bin tl cekmis 6ay sonra tek kalemde odemis, simdi uzerine 20 bin tl kredi vardi 8bin kaldi. Bugune kadar kredilerini tek gun geciktirmemis, kredi kartlarini tek gun gecirmemis bir devlet memuru. 1750 tl maas + 1000 tl doner sermaye. Uzerine ev yok araba motorsklet gbi kucuk seyler var.

Sadce tek bi bankayla calisiyr. Bu adam 5 ya da 10 yilligina 50.000 Tl krediyi sornsuz alablir mi ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

devlet memuruysa çok rahat verir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

bodrolu maasin 15 katini kefilsiz verirler 

geri kalan her sey icin kefil gerekir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Devamlı çalıştığı bankaysa, havada karada alır.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Neyininsoruyon hocu gitsin bankaya komussun mudurle veriyonmu vermiyonmu desin. Anlattigina goreyse vermesi lazim. Babamda imam maasi 2300 en fazla ama ilk etapda 80 bin aldi 160bij civari geri odeme yapiyo hala 10 yillugina 3 yil falan kaldi hepsini gectim bunhn usthne 200bin tltl daha cekti gakiba yada daha fazla ama 200bin tlden az degil onu biliyorum lakin kac yillik bilmiyom babam da tej gun bile geciktirmez banka muduru bbabama en ust sinifta oldugunu solemis bankalarin guvenirlik raporunda. Seninkide oyle nlattigina gore. Buyuk ihtimal verirler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kefil isi olmaz kefil istemiyoruz direk sahis ve banka arasnda olmali. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

Neyininsoruyon hocu gitsin bankaya komussun mudurle veriyonmu vermiyonmu desin. Anlattigina goreyse vermesi lazim. Babamda imam maasi 2300 en fazla ama ilk etapda 80 bin aldi 160bij civari geri odeme yapiyo hala 10 yillugina 3 yil falan kaldi hepsini gectim bunhn usthne 200bin tltl daha cekti gakiba yada daha fazla ama 200bin tlden az degil onu biliyorum lakin kac yillik bilmiyom babam da tej gun bile geciktirmez banka muduru bbabama en ust sinifta oldugunu solemis bankalarin guvenirlik raporunda. Seninkide oyle nlattigina gore. Buyuk ihtimal verirler.

Benm amacim da babami batirmak zaten :) hocam 80 bini 160 bin olarak mi oduyor ? Yuh soygun resmen bu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Benm amacim da babami batirmak zaten :) hocam 80 bini 160 bin olarak mi oduyor ? Yuh soygun resmen bu.

Hemde ne soygun ya benim çalıştığım yerde adam 10 binlira çekmiş 35 binlira almış banka taksitleride ödeyemeyince gitmiş tefecilerden borç almış.Adamı bi görsen kafayı yemişti resmen:))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Bende oyle zannediyodum ama akilli yere harcayinca cok zekice oluyor evi aliyon 120 bine 80 bini bankadan kredi 120 arti 160 280 yapar ve su anda beylerbeyinde 400 bin tl ye satilacak deniz mmanzarali 80 m2 evimiz var. Simdide sabiha gokcen den villa aldi icini yaptiriyor 300 civarina patlayacak buyuk ihtimallr ev faiz haric. Ama 1trilyondan asagi gitmeyecek.. mantigini kullan duzenli gekire sahip ol.. babam akilli adam evi aldi icine kiraciyi soktu kiraci aylik evin parasini oduyo yani babamdan bisey cikmiyo sadece 10 yil bekliyo :) sonra ev sahibi oluyosun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    tSira_ bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Hemde ne soygun ya benim çalıştığım yerde adam 10 binlira çekmiş 35 binlira almış banka taksitleride ödeyemeyince gitmiş tefecilerden borç almış.Adamı bi görsen kafayı yemişti resmen:))

Kimse kusura bakmasin gotum rahat etcek diye 50 bin kredi cekip 80binlik araba aliyo millet getirisi yok bi bkku yok mustehak bu dusunce ozurlulere. Allah gostermesin bankadan 1 tl borc almak istemem. Sikcek adam ariyolar bildigin. Tabi kafa calisinca isine yariyor bazrn.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yemin ederim gidip dava olacam anneme babama ya o kadar dedim ihl okuyayım imam olayım ilerde patlar dedim kimse dinlemedi beni :(

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 3060 Toplam Mesaj: 22