Bankalar Opera Tarayiciyi Niye Kabul Etmiyor ?
-
Hangi bankanin sitesine girsem operayi kabul etmiyor tarayici degistirinn diyor neden kabul etmiyor acaba bilen var mi ?
-
şurayı bi incele istersen http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=287574
-
internet subesi opera da acilmadigi icin 4 yil kadar once akbank ile calismayi biraktim.
siktirsinler gitsinler, sanki sitelerinde atom parcaliyolar amk operayla calismiyo. bildigin login formu lan nesini calistirtamiyosun her browserla anlamiyorum ki ? yaz kodunu adam gibi herbokla calissin yarak kurek seyler kullanma
-
ipTelefon bunu yazdı
internet subesi opera da acilmadigi icin 4 yil kadar once akbank ile calismayi biraktim.
siktirsinler gitsinler, sanki sitelerinde atom parcaliyolar amk operayla calismiyo. bildigin login formu lan nesini calistirtamiyosun her browserla anlamiyorum ki ? yaz kodunu adam gibi herbokla calissin yarak kurek seyler kullanma
herifteki taşağa bak lan opera kullanmıyor diye 4 yıl önce akbankı bırakmış :D
-
KaRaKuLe bunu yazdıipTelefon bunu yazdı
herifteki taşağa bak lan opera kullanmıyor diye 4 yıl önce akbankı bırakmış :D
bu postu görünce yapı krediyi aradım opera dedim destek vermiyoruz dediler, siktirin gidin dedin iptal edin kartlarımı, şu kadar borcunuz ve taksidiniz var dediler, neyse kalsın o zaman dedim :/
-
Tamamen tahmin söylüyorum. Opera vekil sunucu kullanır. Bunun anlamı tüm bilgi ve şifreleriniz opera sunucuya gönderilir ve bankalar bunu istemez.
-
Olgunisik bunu yazdıTamamen tahmin söylüyorum. Opera vekil sunucu kullanır. Bunun anlamı tüm bilgi ve şifreleriniz opera sunucuya gönderilir ve bankalar bunu istemez.
Hocam o opera'nın Turbo özelliğinde aktif olan birşey. onun haricinde diğer browserlarda proxy aynı kapıya çıkıyor.
Gelelim bankaların Opera desteklememe sebebine;
Türkiye'de kaç kişi Opera kullanıyor acaba? Yeni bir browser demek ek test maaliyeti demek ve bankalar 3-5 kişi için bu yükün altına girmek istemiyor.
Zaten Opera son güncellemelerle Opera'lıktan çıktı bende yıllar sonra Operayı bıraktım.
-
Bu zamana kadar operayı desteklerdim ama suan Chromium alt yapısını kullanmaya basladılar...
Ha yandex ha chrome ha comodo browsr kullanmısım aynı sey gıbı gelıyor bana...
-
merak etmeyin yeni versiyonda bütün bankalar destekler. :)
-
_Dert_ bunu yazdı
Bu zamana kadar operayı desteklerdim ama suan Chromium alt yapısını kullanmaya basladılar...
Ha yandex ha chrome ha comodo browsr kullanmısım aynı sey gıbı gelıyor bana...
hiç sorma ya, anası sikişmiş orrospu evlatları yılların operasının amına koydu. elimde olsa istanbulda davet falan verip bütün opera geliştiricilerini toplayıp ağız burun dalardım
@olgunışık operaturbo aktif olsa bile https sayfalarda turbo çalışmaz hacı
-
yandexi halkbank online bankacılık kabul etmiyordu adamlara mail attım durumu anlattım ekran görüntüsü istediler gönderdim
ilgileneceklerini bankaylada iletişime geçeceklerini söylediler
1 ay sonra artık girebiliyorum :)