folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bankalar Opera Tarayiciyi Niye Kabul Etmiyor ?

Bankalar Opera Tarayiciyi Niye Kabul Etmiyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Hangi bankanin sitesine girsem operayi kabul etmiyor tarayici degistirinn diyor neden kabul etmiyor acaba bilen var mi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

şurayı bi incele istersen http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=287574

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

internet subesi opera da acilmadigi icin 4 yil kadar once akbank ile calismayi biraktim.

siktirsinler gitsinler, sanki sitelerinde atom parcaliyolar amk operayla calismiyo. bildigin login formu lan nesini calistirtamiyosun her browserla anlamiyorum ki ? yaz kodunu adam gibi herbokla calissin yarak kurek seyler kullanma

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

internet subesi opera da acilmadigi icin 4 yil kadar once akbank ile calismayi biraktim.

siktirsinler gitsinler, sanki sitelerinde atom parcaliyolar amk operayla calismiyo. bildigin login formu lan nesini calistirtamiyosun her browserla anlamiyorum ki ? yaz kodunu adam gibi herbokla calissin yarak kurek seyler kullanma

herifteki taşağa bak lan opera kullanmıyor diye 4 yıl önce akbankı bırakmış :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    ipTelefon bunu yazdı

herifteki taşağa bak lan opera kullanmıyor diye 4 yıl önce akbankı bırakmış :D

bu postu görünce yapı krediyi aradım opera dedim destek vermiyoruz dediler, siktirin gidin dedin iptal edin kartlarımı, şu kadar borcunuz ve taksidiniz var dediler, neyse kalsın o zaman dedim :/

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Tamamen tahmin söylüyorum. Opera vekil sunucu kullanır. Bunun anlamı tüm bilgi ve şifreleriniz opera sunucuya gönderilir ve bankalar bunu istemez.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Tamamen tahmin söylüyorum. Opera vekil sunucu kullanır. Bunun anlamı tüm bilgi ve şifreleriniz opera sunucuya gönderilir ve bankalar bunu istemez.

Hocam o opera'nın Turbo özelliğinde aktif olan birşey. onun haricinde diğer browserlarda proxy aynı kapıya çıkıyor.

Gelelim bankaların Opera desteklememe sebebine;

Türkiye'de kaç kişi Opera kullanıyor acaba? Yeni bir browser demek ek test maaliyeti demek ve bankalar 3-5 kişi için bu yükün altına girmek istemiyor. 

Zaten Opera son güncellemelerle Opera'lıktan çıktı bende yıllar sonra Operayı bıraktım.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bu zamana kadar operayı desteklerdim ama suan Chromium alt yapısını kullanmaya basladılar...

Ha yandex ha chrome ha comodo browsr kullanmısım aynı sey gıbı gelıyor bana...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

merak etmeyin yeni versiyonda bütün bankalar destekler. :)

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

_Dert_ bunu yazdı

Bu zamana kadar operayı desteklerdim ama suan Chromium alt yapısını kullanmaya basladılar...

Ha yandex ha chrome ha comodo browsr kullanmısım aynı sey gıbı gelıyor bana...

hiç sorma ya, anası sikişmiş orrospu evlatları yılların operasının amına koydu. elimde olsa istanbulda davet falan verip bütün opera geliştiricilerini toplayıp ağız burun dalardım

@olgunışık operaturbo aktif olsa bile https sayfalarda turbo çalışmaz hacı

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yandexi halkbank online bankacılık kabul etmiyordu adamlara mail attım durumu anlattım ekran görüntüsü istediler gönderdim

ilgileneceklerini bankaylada iletişime geçeceklerini söylediler

1 ay sonra artık girebiliyorum :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2647 Toplam Mesaj: 12