folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bankaların İşe Alımı Hakkında Yardım

Bankaların İşe Alımı Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bi tane danısmanlık firması ile gorustum ismini söylemedikleri bi bankada yazılım geliştirme uzm yrd için.özel bi yazılım şirketi banka içinde ekip kuracakmış  bu aşamayı geçerseniz bilişim firmasıyla  goruseceksiniz dedi.neyse o mülakatı geçtim bugn iş gorusmem vardı telefonda mülakat yaptılar banka ismini yine söylemediler.ama önde gelen bankalardan biri dedi devlet bünyesinde sadece o kadarını soyleyeblrm simdilik dedi degerlendirme sonucunda bankadaki çalışacagınız şef ile sizi görüştürcez dedi.

biraz uzun oldu ama bu görüşmeler kolpamı acaba eger kolpaysa amac ne?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam bir kaç bankada çalışan arkadaşlar var ama işe girişlerde bu şekilde bir uygulama duymadım. ( özellikle telefonda mulakat garip geldi. ) benim karşılaştıklarım benimde başıma gelen aracı firma ile ve banka elemanı ile direk görüşme olarak olmuştu. tamam banka ismi vermemeleri normal anlarım ama telefonda mulakat olmaz diye düşünüyorum.  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

mülakatta ne sordular ?

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bence de mantıklı değil telefonda mülakat ama zaten insan kaynaklarından biriyle görüşecegim için heralde böylede olur dedi ben çalıştıgım için.eger olursa zaten sizi direk şefle gorusturcez dedi bende olurum muhtemelen tanısmıs oluruz dedi normalde böyle mülakat yapmıyorz ama dedi size uymak için böyle yaptık dedi.bide danısmanlık sirketiyle gorustugum için belki çok gerekmemis olabilir yüzyüze mülakat.ama neden banka ismini vermiyolar onu anlamadım

mülakatta nerde çalıyorsunuz ne projeleri yaptınız falan filan diye klasik sorular sordular

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:
    -----------------------------

mülakatta ne sordular ?

o değişir hocam ya bankaya veya mulakatı yapan adamın keyfine göre 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ismi neden söylemiyo olabilirler?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

kajmerpac bunu yazdı:

ismi neden söylemiyo olabilirler?

banka da tanıdığın varsa torpil olayından kaçmak için yanlış hatırlamıyor sam yapıkredi olması lazım oda bu şekilde çalışıyor hatta bir müdür başvuru yapan elemanlar arasında akrabası vardı ve onu önerdi ve kendisi de işinden oldu bu şekilde bir olay hatırlıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

hmm haklısın evet olabilir bakalım keske alsalar :d

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

telefonda mülakat giderek yaygınlaşan bir uygulama buna takılmanıza gerek yok 

2. olarak bankanın ismini gizli tutabilirler çünkü bazen hem firmaya hem de kendi ilanlarına yer weriyolar sana söylese belki sen de o ilana başwurabilirsin olarak da düşünmüş olabilirler sen mülakatlarının hakkını wer çok şüpheli bir durum olursa sonuçta işi kabul etmeme lüksün war

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

işallah olur hocam ama dikkat et bazı bilişim firmaları var taşeron gibi çalışıyor seni ihtiyacı olan firmaya veya bankaya kiralıyor atıyorum 5 ay bir yerde 8 ay bir yerde veya 2 yıl başka bir yerde çalışma olayları da oluyor sen firma elenamı oluyorsun banka değil. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

teşekkür ederim bilgileriniz için bordro şirkette olcak ama maası banka vercek baska yerede gönderseler banka tecrübesi yeter bide su ankinden kötü olmaz :)

Toplam Hit: 1537 Toplam Mesaj: 14