Bankaların Uykusunu Kaçıran Batık Yandaş Patron.
-
husnuweb bunu yazdıCOURAGE_x bunu yazdı
Bu ahmaklar bir yalan üretip kendileride inanıp kaptırıyorlar ve millete buna inanıyor yaa helal olsun adamlara diyesim geliyor.
Akıl var mantık var (TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN HOLDİNG`i) ve...
450 milyon dolar borç.!
Batarsa yada kapatırsa oluşacak cari açık 2.3 milyar ..!
Patronlar kredi kartlarını ödeyemiyor.!
Fabrikanın bulunduğu alan hazine malı + Çekilen kredi 450 milyon dolar karşılığı en az 600 milyon dolar etmesi gereken bir arazi..!
1-Üleknin önde gelen Holding`lerden bir tanesi gidip bankadan kredi çekmez.
2-Bukadar büyük bir holdingin batışı/kapanışı oluşturacak cari açık 2.3 milyar dolar kadar küçük bir rakam oluşturmaz
3-...................
siz anca okumadan etmeden işinize gelmeyeni yalanlamayı bilirsiniz.
bir kere haber sözcü'nün bile değil.
"Taraf gazetesinden Hüseyin Özay’ın haberine göre holdingin ortakları, kredi kartlarını bile ödeyemez hale geldi. Holdingin, bankalardaki tüm riski ise toplam 2.3 milyar dolara ulaştı. Ekonomi yönetimi, şimdi AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen holdingi kurtarmanın yolunu arıyor."
Direk inkar moduna giren arkadaşların en cahili sensin herhalde.
Konuyla alakalı olumlu olumsuz bir fikrim yok da zırvalarını görünce dayanamadım.
2.3 kuruş demiş sanki, 2.3 milyar dolar gibi küçük bir rakam :)))
Bu rakamı şak diye karşılayabilecek Türkiye'de kaç holding var bul bakalım.
-
sözcü'nün yazdıklarını takip ediyorum, genelde böyle haberlerin kokusu bir süre sonra çıkıyor ve fena kapak yapıyorlar.
Evet hükümet karşıtı yazıyorlar fakat çoğu şeyleri doğru. Belli bir süre Emin Çölaşan okuyan laik biri ne dediğimi bilir.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıCOURAGE_x bunu yazdı
Bu ahmaklar bir yalan üretip kendileride inanıp kaptırıyorlar ve millete buna inanıyor yaa helal olsun adamlara diyesim geliyor.
450 milyon dolar borç.!
Fabrikanın bulunduğu alan hazine malı + Çekilen kredi 450 milyon dolar karşılığı en az 600 milyon dolar etmesi gereken bir arazi..!
2-Bukadar büyük bir holdingin batışı/kapanışı oluşturacak cari açık 2.3 milyar dolar kadar küçük bir rakam oluşturmaz
3-...................
"Taraf gazetesinden Hüseyin Özay’ın haberine göre holdingin ortakları, kredi kartlarını bile ödeyemez hale geldi. Holdingin, bankalardaki tüm riski ise toplam 2.3 milyar dolara ulaştı. Ekonomi yönetimi, şimdi AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen holdingi kurtarmanın yolunu arıyor."
Konuyla alakalı olumlu olumsuz bir fikrim yok da zırvalarını görünce dayanamadım.
zırva okumak istiyorsan cevap verdiğim kişinin yazdıklarına bak.
sözcü mözcü sikimde değil, daha haberi bile okumadan kafadan yorum yapan zihniyete karşıyım.
bir de kendi bakış açına bak 2.3 milyar dolar büyük rakam, olmaz o zaman?
neler gördü bu memleket, görmeye de devam ediyor.
kendinizi kandırmaya devam edin.
-
husnuweb bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdıhusnuweb bunu yazdıCOURAGE_x bunu yazdı
450 milyon dolar borç.!
3-...................
zırva okumak istiyorsan cevap verdiğim kişinin yazdıklarına bak.
sözcü mözcü sikimde değil, daha haberi bile okumadan kafadan yorum yapan zihniyete karşıyım.
bir de kendi bakış açına bak 2.3 milyar dolar büyük rakam, olmaz o zaman?
neler gördü bu memleket, görmeye de devam ediyor.
kendinizi kandırmaya devam edin.
la adam sana degil senin alıntıladıgına cevap olarak yazmıs zaten :)
ayrıca beyler rica ediyorum habervaktim gibi her söylediği doğru, tarafsız, ahlaklı, helal haber yapan kurumlar varken diğerlerini kaale almak da neymiş? tabiki yalanlayacaklar kabullenmeyecekler
ultrAsker tarafından 20/Tem/13 03:54 tarihinde düzenlenmiştir -
sözcüdeki haberlere inanmıyorum. bi ara baya bi takip ettim. 2,5-3 ay civari nasıl bir gazetecilik anlayışı var bunların.
--başlıkta böyle böyle oldu diyor içeri girip haberi okuyorsun birisi demişte iddaa etmişte oda ordan olmuşta bla bla bla..
--en ilgincimi çekende gezi parkındaki ağaçları sökme haberiydi sabah 9 gibi baktım kamyonlara ağaçlar yüklendi ağaçlar sökülüyor diye haber yaptı. Yalnız ilginç tarafı ağaçlar gerçekten hazır yetiştirme ağaçtı aynı boyda aynı saksılarda aynı türde neyse dur bakalım dedim. öğlden sonra bi baktım bide ne göreyim
başlığa gel başlığa :)
"şimdide şirinlik olsun diye ağaçları geri dikiyorlar"
:) komikler
bunları düzenli takip etmeye çalışırım ve günlük illaki bakarım. seri bir şekilde. lütfen karşıt görüşünüzün yayınlarını da inceleyin.
ensonhaber.com
ntv haber
trt haber
radikal
cumhuriyet
zaman
samanyolu haber
size tavsiyem her türlü haberi kanalını okuyun arkadaşım ve sonra kendi yorumunuzu yapın objektif olmaya çalışın. buda olabilirmi acaba diye düşünelimhemen balıklama her habere inanmayalım ?
kendi takip ettiğimiz yayın acaba bizi gaza getiriyorumu asparagas haber yapıyormu diye düşünelim. bunu iyi düşünün kendi takip ettiğiniz yayınları eleştirmeyi öğrendiğimizde bazı gerçekleri görebileceğiz.
ör: bir haber yapıılır 2farklı görüş 2 side birbirine tezat durumlardan bahsediyor kiminki doğru ?
harbiden ya abi niye hemen herkes kendi takip ettiği yayına inanır niye yani ?
-
23 dakikadır odanın içindeki enteresan bir böceği öldürmek için planlar yapıyordum.
zafer sarhoşuyum şuan :)
-
HeYeT bunu yazdı
sözcüdeki haberlere inanmıyorum. bi ara baya bi takip ettim. 2,5-3 ay civari nasıl bir gazetecilik anlayışı var bunların.
--başlıkta böyle böyle oldu diyor içeri girip haberi okuyorsun birisi demişte iddaa etmişte oda ordan olmuşta bla bla bla..
--en ilgincimi çekende gezi parkındaki ağaçları sökme haberiydi sabah 9 gibi baktım kamyonlara ağaçlar yüklendi ağaçlar sökülüyor diye haber yaptı. Yalnız ilginç tarafı ağaçlar gerçekten hazır yetiştirme ağaçtı aynı boyda aynı saksılarda aynı türde neyse dur bakalım dedim. öğlden sonra bi baktım bide ne göreyim
başlığa gel başlığa :)
"şimdide şirinlik olsun diye ağaçları geri dikiyorlar"
:) komikler
bunları düzenli takip etmeye çalışırım ve günlük illaki bakarım. seri bir şekilde. lütfen karşıt görüşünüzün yayınlarını da inceleyin.
ensonhaber.com
ntv haber
trt haber
radikal
cumhuriyet
zaman
samanyolu haber
size tavsiyem her türlü haberi kanalını okuyun arkadaşım ve sonra kendi yorumunuzu yapın objektif olmaya çalışın. buda olabilirmi acaba diye düşünelimhemen balıklama her habere inanmayalım ?
kendi takip ettiğimiz yayın acaba bizi gaza getiriyorumu asparagas haber yapıyormu diye düşünelim. bunu iyi düşünün kendi takip ettiğiniz yayınları eleştirmeyi öğrendiğimizde bazı gerçekleri görebileceğiz.
ör: bir haber yapıılır 2farklı görüş 2 side birbirine tezat durumlardan bahsediyor kiminki doğru ?
harbiden ya abi niye hemen herkes kendi takip ettiği yayına inanır niye yani ?
herkes senin gibi düşünse ülke koyun gibi güdülmekden/yolunmakdan kurtulur hocam ama millet görüşüne karşı en ufak bir şey sezdiğinde 3 maymun moduna geçiyor. ve bunu her hangi bi çıkar yada siyasi baskı altında olmadan kendi isteğiyle yapıyor. nedenini bende çok düşündüm ama sonra zikerim kim ne yaparsa yapsın dedim.
-
biraz aklınızı çalıştırın
hükümet yandaşı bir şirket olduğuna göre hacı hoca bir şirket olduğu kesin buda yeşil sermaye demek
zaten sahibi trabzonluymuş malum karadenizliler hacı hocadır
bidon kafalılar şirket yönetmekten ne anlayacaklar ki daha ülkeyi yönetemiyorlar
hacı hocalar halk bankasından niye kredi çekmesinler halk bankası devletin hacı hocalara niye kredi vermesin verir
türkiyenin önde geleniymiş sanarsın sabancı koç amk yalanınızı sikeyim :)
bu haber sonuna kadar doğru yalan diyen hacı hocadır zaten
bunlar tayyibin adamları hoca tayyibin nasıl milyar dolar servet yaptığının kanıtları
bu ilk değil daha önce bank asyadanda finansman desteği almışlar yeşil sermaye heryerde amk...
http://haber.sol.org.tr/ekonomi/seramik-bayiliginden-ozellestirme-sampiyonlugu-na-haberi-42479
http://www.kocatepegazetesi.com/haberdetay.asp?id=45337 -
DaveReed bunu yazdı
biraz aklınızı çalıştırın
hükümet yandaşı bir şirket olduğuna göre hacı hoca bir şirket olduğu kesin buda yeşil sermaye demek
zaten sahibi trabzonluymuş malum karadenizliler hacı hocadır
bidon kafalılar şirket yönetmekten ne anlayacaklar ki daha ülkeyi yönetemiyorlar
hacı hocalar halk bankasından niye kredi çekmesinler halk bankası devletin hacı hocalara niye kredi vermesin verir
türkiyenin önde geleniymiş sanarsın sabancı koç amk yalanınızı sikeyim :)
bu haber sonuna kadar doğru yalan diyen hacı hocadır zaten
bunlar tayyibin adamları hoca tayyibin nasıl milyar dolar servet yaptığının kanıtları
bu ilk değil daha önce bank asyadanda finansman desteği almışlar yeşil sermaye heryerde amk...
http://haber.sol.org.tr/ekonomi/seramik-bayiliginden-ozellestirme-sampiyonlugu-na-haberi-42479
http://www.kocatepegazetesi.com/haberdetay.asp?id=45337aklınızı çalıştırın demişinde sen aklını bir kenara bırakıpta yazmışsın.
-
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23769264.asp
Satılık elektrik dağıtım şirketi. Yıldızlar SSS Holding