Bankamatikler
-
az önce bankamatikten para yatırcam 100luklerı ve 10 lukları okudu ancak bu yeni çıkan 5 lirayı bir türlü okutamadım acaba diyorum para sahte olsa bankamatikten uyarı alıyor muyuz sahte para vb. ? ayrıca arkamdaki vatandaş 10 lira verip beni bu dertten kurtardı ancak bende okunmayan 5likleri verdim :) sahte oldugundan suphelendıgım ıcın vatandasında magdur olmasını ıstemıyorum.
-
sahte olsaydı bankamatik el koyuyo vermiyo parayı :)
-
Kalpazanların 5 lira için uğraşacağını sanmıyorum.
-
bankamatik 5 tl kabul etmez, sahte parayı da geri vermez. ama bankamatikten çektiğiniz paranın sahte olma ihtimali var az da olsa :)
-
Bankamatik parayı neden almaz ?
SeRDaR tarafından 17/Kas/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir
Para sahte olabilir
parr kırışık ve üstü yazılı çizili veya yağlı vs olabilir
yada o para banka matiğe tanıtılmamaıştır sistemden
birde o an teknik bir sorun yaşıyor olabilir kabul etmez...
Not: Bankamatik Asla Sahte para vermez bankacı para haznesine sahte para koysa bile parayı sayıp teslim ederken bile sahte mi değilmi diye sistem kontrol eder öyle verir. -
adamda alsana yeni dolandırma taktiği diye espiri yaptı en çok o koydu :) uyarı alıyorsak içim rahat etti o zaman
Media tarafından 17/Kas/13 00:17 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni(gıcır) paraları bi çok bankamatik algılamıyor. aklınızda olsun biraz kırıştırıp tekrar atmye koyun alacaktır ;)
-
ziraat atm si yeni 5 likleri tanımıyor o yüzden yatırılmıyor.
-
5 liralar yeni çıktı , sistemlere 5 tl nin arayüzü tanıtılmadığı için böyle bir uygulama yapmış olabilirler. Bazı atmler 5 tl alıyor bazıları almıyor , sanırım atmlere tek tek gidip güncelleme yapıyorlar.
-
Bunlardan birini okuyor, diğerini okumuyordu

-
SUPERBICO bunu yazdı
yeni(gıcır) paraları bi çok bankamatik algılamıyor. aklınızda olsun biraz kırıştırıp tekrar atmye koyun alacaktır ;)
aynen alın buruşturun hafif düzeltin alıyor o zaman... benim de başıma gelmişti böyle bir olay. parayı verdim kabul etmedi değiştirdim yeni para verdim gene kabul etmemişti sinirlenip parayı avucumda buruşturdum arka sıramda olan bayan korkarak bir ardım geri çekilmişti ama bankamatik te kabul etmişti ve o bayan şaşırmış bir vazyette bana baka kaldı..