folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banlandıgım Siteye Giriş Yapabilmek?

Banlandıgım Siteye Giriş Yapabilmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------

Statik ip kullanmıyorsan modemi kapayıp açtıktan sonra zaten ip değişir..Çerezleri falan sildiysen hala giremiyorsan büyük ihtimalle macban atılmısta olabilir. yani ethernet kartının mac adresine ban atmıs olabilirler, ya ethernet kartı alacaksın ya da mac adresi değiştiren programlar war ondan kullanmalısın..

1.si internet üzerinden mac adresini ogrenmek ve hele buna ban atmak imkansız :) firex in bununla ilgili bi dökümanı vardı. ayrıca hosts dosyasındaki olayda direk ip ye gitmeyi saglıo. cerezler duruosa yine giris yapamazsın. senin amacın banlı id ile girmekse yapamazsın. ama banlı id den cıkıs yapıp üye olcam diyosan cerezleri silmen 500% calısır. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam hiç uğraşmadan ipnetor.com dan bağlan işte :) banlı nikini kullanma keyfine bak :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:

1.si internet üzerinden mac adresini ogrenmek ve hele buna ban atmak imkansız :) firex in bununla ilgili bi dökümanı vardı. ayrıca hosts dosyasındaki olayda direk ip ye gitmeyi saglıo. cerezler duruosa yine giris yapamazsın. senin amacın banlı id ile girmekse yapamazsın. ama banlı id den cıkıs yapıp üye olcam diyosan cerezleri silmen 500% calısır. 

hangi imkansızdan bahsediyosun macbandan mı :) biraz daha araştırmalısın..Firexin dökümanını birdaha oku bence;)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    f1kr3t bunu yazdı:

hangi imkansızdan bahsediyosun macbandan mı :) biraz daha araştırmalısın..Firexin dökümanını birdaha oku bence;)

"Evet alınabilir.Fakat ben mac adresinin asp,php gibi web programlama dilleriyle alınamayacağını savunuyorum." demiş Firex.

ayrıca

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=mac%20adresi&folderid=43822 

alınır ama herhangi bir web sayfası üzerinden bu diller aracılıgıyla alınamaz. ;) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Bence bizim sorun yaşayan arkadasımız o siteden pcye bir program yükledi :) ve bunun aracılıgıyla alındı mac :)

ErPecker   nerdesin bir dene şunlarıda bizede söyle artık sonucu  yoksa kavga edecez:))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeslerim yardmcı oluosunz saolun ama sorun bildiniz gibi diil :D

siteye baglanıp cıkış yapmam söz konusu degil, zaten siteye girdigim an forumu kullanamassınz yazısı verio ne üyelik ne çıkış olmuor.çerezleri sildim her ,temprory file yide bosalltım,disc i temizledim modemi resetledim hiçbiri işe yaramıo,hatta swol un etkili yöntemide işe yaramadı host işi.

nese sonuc olarak;anonymouse ve ya ztunnel ile zaten baglanmayı biliyorum.o aracılarla baglanıncada üye olsamda linkleri göremiorum veya o üyelikle hiç bişey yapamıorum çıkış-giriş-download-upload hiç bişe yapamıorum sadece üye oluorum yani elde var SIFIR.

baska dahi fikri veya bug bilgisi olan paylassın :)

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hea bu arada format atmak sanırm en iyi çözüm bu konuda format atınca banlandıgım en sağlam sitelere bile üye olabiliyorum :D .

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    ErPecker bunu yazdı:

Kardeslerim yardmcı oluosunz saolun ama sorun bildiniz gibi diil :D

siteye baglanıp cıkış yapmam söz konusu degil, zaten siteye girdigim an forumu kullanamassınz yazısı verio ne üyelik ne çıkış olmuor.çerezleri sildim her ,temprory file yide bosalltım,disc i temizledim modemi resetledim hiçbiri işe yaramıo,hatta swol un etkili yöntemide işe yaramadı host işi.

nese sonuc olarak;anonymouse ve ya ztunnel ile zaten baglanmayı biliyorum.o aracılarla baglanıncada üye olsamda linkleri göremiorum veya o üyelikle hiç bişey yapamıorum çıkış-giriş-download-upload hiç bişe yapamıorum sadece üye oluorum yani elde var SIFIR.

baska dahi fikri veya bug bilgisi olan paylassın :)

siteye girdiğin an kullanamıyorsun diyorsa sen o siteye parolanı kaydetmisin yani girdiğin zaman senden parola istemiyor..şunu dene örneğin tahribat comun sistemden cıkış adresi http://www.tahribat.com/logout.asp bunu yaptıgın zaman siteden id ni kapatabiliyorsun..O sitenin logout adresini bulup deneyebilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

Bence bizim sorun yaşayan arkadasımız o siteden pcye bir program yükledi :) ve bunun aracılıgıyla alındı mac :)

yuh diyorum :D

@erpecker

abi cerezleri sildikten sonra tekrar aynı id ile giris yapmaya calısmıyosun deil mi ? dedigin olay adım gibi eminim ki cerezle ilgili :) url yi de yazarsan bu arada scripte bakabilirim.

edit : night_jugde

senin logout dedigin olayda adama o sayfa ile ilgili cerezleri sildirir ;) ama bildigim kadarıyla cms sistemlerde banlandıgın zaman cıkıs yapmana da izin vermiyolar. mecbur cerezleri temizliosn. erpecker,sitenin adresini verirsen süper olcak xD

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bakın biraderler evet şifreyi hatırla olarak giriş yapıp banlandım onun için logout işe yaramaz.beni format pekler:D

ve merakla beklenen lanet olasi lamer sitesi :D    www.divxpoint.com

Toplam Hit: 7218 Toplam Mesaj: 35