Banlanma Konusu
-
Gerçi, Açıklamar bölümünde banlanma sebebleriniz şublar olabilir diye Aytek yazmıştı... Ama Şu banlanan elemanların neden banlandıklarını nickinin altına yazsak yada imza bölümüne, iyi olmaz mı.. hem durmadan şunu yapmayın bunu yapmayın diye uyardığımız elemanlarada görmeleri ve daha net anlamaları için iyi bir seçenek gibi...
-
ya bunu yapsak ezik wc liler bagirmaya baslar bizi taklit ettiler die... zaten tbt den banlanan adamin neden banlandigi bellidir takip edersen konulari... takip etmeyenle de ne isimiz olurki ?
-
arkadaş heralde ibreti alem olsun diye yazılmasını istiyo
-
Hocam,
Bu sitede adminlerin kimler olduğu belli, Hangi zamanlarda nasıl kararlar verdiğide belli, özellikle eski müritlerin bu konuda nasıl davrandığımızı bildiklerini sanıyorum, Hiçbir üyeyi durduk yere banlama gibi bir durum zaten olamaz ama yüksek lamerlik seviyesi gösteren arkadaşlarımızı aramızdan yok etmek bir onurdur bizim için :)
Sitenin yeni versiyonunda böyle bir özellik konulabilir, ama su anda uygunsuz abü... -
Biliyorsun hocam bende bayağı eskiyim Tahribatta. sayende AMD ci olduk.. Yazdım bende zaten, aşağı yukarı neden banlanacağı bellidir, ama yeni versionda neden banlandı kim banladı vs gbi özllik olursa bencede güzel olur.. bir fikir tabi.
-
xeox kardeşime katılıyorum bence çok doğru yani insanlar banlandığı zaman bari nickinin altına neden banlandığı yazsın millette ona göre o yapılan haraketleri yapmaz, bence mantıklı...!
-
Ben dün yazdım banladıklarımın altına ama, belki yalnızca Profil'e tıkladığınızda
görebileceğiniz bir ban sebebi yapılabilir.
Rene sen yaz bunu bir yere :) -
criminal haci tarihlerde bir sorunmu olustu yoksa konuyu gundememi getirmek istedin.Kafam karisti dun baya bir banlanma olunca...tarih 3.11 -5.17 ye atlamis...?
Yillardir bildigim tek gercek sebepsiz kimse banlanmiyor...hakli haksiz sebebi var yani :) -
rene abim demişki:
Hocam,
Bu sitede adminlerin kimler olduğu belli, Hangi zamanlarda nasıl kararlar verdiğide belli, özellikle eski müritlerin bu konuda nasıl davrandığımızı bildiklerini sanıyorum, Hiçbir üyeyi durduk yere banlama gibi bir durum zaten olamaz ama yüksek lamerlik seviyesi gösteren arkadaşlarımızı aramızdan yok etmek bir onurdur bizim için :)
Sitenin yeni versiyonunda böyle bir özellik konulabilir, ama su anda uygunsuz abü...
----------------------------------------------------------------
abim herkes senin gibi deilki peki admin olan kardeşimiz antikkynin imzasına bi baq istersen ki şaka olarak düşünüodum ama gerçke olduğunu sanıorum şu aralr adamın imzasında adminler ban yarışı yapıo dio istediğmi banlarım diye msj yazıo bu msjtan sona benide banlarmı bilmiom:D bence yeni versiyonda sebepler olmalı yoqsa kafama göre banlarım meselesi çıkar ortaya şimdiki gibi -
Bana gore hak ediliyorsa banlansin..Ki banlaniyorda zaten..
Eger benim bir saygisizligim olursa ya da burdaki insanlara karsi bir yanlisim olursa,banlamalarina gerek kalmadan ben girmem siteye..Yani sorun ban'dan ziyade hal ve hareketlerimiz bence..Hak ediliyorsa riza gosterilir..Sahsen ben gosteririm..Kimsede durduk yere banlamaz..Durduk yere kimse kimseyi öpmez :D -
gündeme getirmek istedim Computerwolf :)
zira insanlar yine soracaklar "banlananlar oldu, neden?" diye.
Toplam Hit: 4410 Toplam Mesaj: 21