Banlıyken

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar yeni 3 gün banlıydım. banlıyken konuları görebiliyoz ama yorum atamıyoz. şunlar geldi aklıma yönetim ne der bilemiyorum;

bence banlıyken konuları bile görmeye izin verilmemeli. çünkü herhangi biri tarayıcıdan tahribat.com'a girdiğinde aynı konuları banlı olanlarda görebiliyor BANlı olanlara bu hak bile fazla geldi sanki (: sonuçta bi halt yemiş ve banlanmış. tarayıcısının cookie muhabbetinden banlı olan belli olur sanki, ip adresi de belli olursa direk ipyi banlayıp başka tarayıcıdan girse bile göremez.

yada BANlı olanlar sadece bir konu görebilsin buda; kendi yediği haltın sebebini görsün ve önceki banlananların sebeplerini görsünde akıllansın ve yönetimin yazacağı ( sağlam ) bi yazıyı görebiilsin (;

iyiki ben yönetici değilim :DDD

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçmiş olsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

önemli olan senin konuları görebiliyor olman değil . bizim senin yorumlarını görüp sinir olmamamız

hAla taşşak geçiyorsun siteyle bilmemneyle

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

sa. arkadaşlar yeni 3 gün banlıydım. banlıyken konuları görebiliyoz ama yorum atamıyoz. şunlar geldi aklıma yönetim ne der bilemiyorum;

bence banlıyken konuları bile görmeye izin verilmemeli. çünkü herhangi biri tarayıcıdan tahribat.com'a girdiğinde aynı konuları banlı olanlarda görebiliyor BANlı olanlara bu hak bile fazla geldi sanki (: sonuçta bi halt yemiş ve banlanmış. tarayıcısının cookie muhabbetinden banlı olan belli olur sanki, ip adresi de belli olursa direk ipyi banlayıp başka tarayıcıdan girse bile göremez.

yada BANlı olanlar sadece bir konu görebilsin buda; kendi yediği haltın sebebini görsün ve önceki banlananların sebeplerini görsünde akıllansın ve yönetimin yazacağı ( sağlam ) bi yazıyı görebiilsin (;

hocam banlanan adamın şevkini kırarsın, kapı dışarı bırakırsın, giderse gelmez.

affedilmeyecek adam zaten abye gidiyo sıkıntı yok.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

hocam banlanan adamın şevkini kırarsın, kapı dışarı bırakırsın, giderse gelmez.

affedilmeyecek adam zaten abye gidiyo sıkıntı yok.

bak doğru bunu unutmuşum.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Banlı adam konuları görmek istese zaten ip, cookie, browser bilgileri felan herşeyi değiştirelir. Banlı kişilerin gördüğü konular genele açık internetten herkesin erişebildiği şeyler. 

Banlamanın sebebi salak saçma davranıp insanları rahatsız etmektir, onun önüne geçiyoruz. Ek olarak adamı banladık diye birde evine gidip dövelim isterseniz

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

Banlı adam konuları görmek istese zaten ip, cookie, browser bilgileri felan herşeyi değiştirelir. Banlı kişilerin gördüğü konular genele açık internetten herkesin erişebildiği şeyler. 

Banlamanın sebebi salak saçma davranıp insanları rahatsız etmektir, onun önüne geçiyoruz. Ek olarak adamı banladık diye birde evine gidip dövelim isterseniz

Supermis

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sandman bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=tOxJTsm6lZQ

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoş geldin bro bende banlıydım...

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

Hoş geldin bro bende banlıydım...

ayı dertten mi :)))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben yönetici olsan bu konuyu actigi icin tekrar banlardim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 4316 Toplam Mesaj: 17
banlıyken