Banner Türü Bişey Lazım ! Yardımcı Olacaklar İçeri...
-
Bana ( Hergün bir program ! ) [ parantezler hariç :) ] yazılı bir resim lazım altına da Program Paylaşım Sayfası yazılırsa on numara olur ... Böle klas ciks bişey olsun işte sizden yardım istiyorum Yapsanız yapsanız siz yaparsınız...
-
30 sefer görüntülenmiş cevap yok :| Müridlerden biraz yardım istiyorum o kadar lütfen
-
amatör olman ve seni tanımıyor olmamız cevap olabilir mi sence :} şahsımca öylede...
-
Google denen siteye girip banner yapımı resimli anlatım yazarsan karşına baya bi döküman çıkar.Artık eskisi gibi değil ps üzerine çok kaliteli forumlar var git üye ol şurda takıldım de veya tahribatta sana herkes yardımcı olur ancak böyle hop gelsin banner diye beklemek yanlış(kanımca)
banner konusuna gelincede pc de ps yüklü olsa el atardım basit iş.Boş vakti olan bi mürid sana yardım elini uzatacaktır sabırla bekle...
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
amatör olman ve seni tanımıyor olmamız cevap olabilir mi sence :} şahsımca öylede...
seninde kariyerin pek parlak sayılmaz ayrıma gerek yok -
şuan çok uykum var acele değilse sabah bi el atarım :)
-
yassun senden cevap bekliyorum ... sağolasın
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Yapma bunu işte.. Idsi 1 olmayan kimse bunu söyleyemez ;)
@abcengiz
Boyutları renkleri söylersen daha rahat yardım edebiliriz ;)
-
1024*768 olsa da fark etmez ben onu hallederim Facebook sayfasında sayfama resim olarak kullanıcam çok fazla büyük olmasına gerek yok .... ilgin için teşekkürler...
-
Efekt DreamLight,
Yazı Paint,
Arka Plan Arşiv,
Zaman 20 dakka
Not: PhotoShop olmayınca bununla idare et en azından konu bole kalmasın.

-