folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banner Türü Bişey Lazım ! Yardımcı Olacaklar İçeri...

Banner Türü Bişey Lazım ! Yardımcı Olacaklar İçeri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Bana ( Hergün bir program ! ) [ parantezler hariç :) ]  yazılı bir resim lazım altına da Program Paylaşım Sayfası yazılırsa on numara olur ... Böle klas ciks bişey olsun işte sizden yardım istiyorum  Yapsanız yapsanız siz yaparsınız...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

30 sefer görüntülenmiş cevap yok :|   Müridlerden biraz yardım istiyorum o kadar lütfen

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

amatör olman ve seni tanımıyor olmamız cevap olabilir mi sence :} şahsımca öylede...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Google denen siteye girip banner yapımı resimli anlatım yazarsan karşına baya bi döküman çıkar.Artık eskisi gibi değil ps üzerine çok kaliteli forumlar var git üye ol şurda takıldım de veya tahribatta sana herkes yardımcı olur ancak böyle hop gelsin banner diye beklemek yanlış(kanımca)

banner konusuna gelincede pc de ps yüklü olsa el atardım basit iş.Boş vakti olan bi mürid sana yardım elini uzatacaktır sabırla bekle...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

amatör olman ve seni tanımıyor olmamız cevap olabilir mi sence :} şahsımca öylede...

seninde kariyerin pek parlak sayılmaz ayrıma gerek yok

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şuan çok uykum var acele değilse sabah bi el atarım :)

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

yassun senden cevap bekliyorum ... sağolasın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

Yapma bunu işte.. Idsi 1 olmayan kimse bunu söyleyemez ;)

@abcengiz

Boyutları renkleri söylersen daha rahat yardım edebiliriz ;)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

1024*768 olsa da fark etmez ben onu hallederim Facebook sayfasında sayfama resim olarak kullanıcam çok fazla büyük olmasına gerek yok .... ilgin için teşekkürler...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Efekt DreamLight,

Yazı Paint,

Arka Plan Arşiv,

Zaman 20 dakka

Not: PhotoShop olmayınca bununla idare et en azından konu bole kalmasın.

%3c%3c

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

inş işine yarar 5 dakkada bu çıktı benden.. burada çöm ayrımı yapılmaz bu arada.. işi vardır herkesin

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
Toplam Hit: 2663 Toplam Mesaj: 19