Banners Broker (Yeni Yayılan Para Kazanma Yöntemi)
-
u235 bunu yazdısnuff13 bunu yazdı
Ref linki ve eğitim seti pm yollar mısın
-
tosun bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
tahribat la burası pmyle set dağıtacaksan git frmtr ye amk
atar yapma bico :D bi okusaydın ya.
essan hocam aslında refi buraya yazsan sorun olmaz. çakallık peşinde olmadığın belli ya modlar ses çıkarmaz yanihocam modlardan veya yönetici arkadaşlardan izin almam gerekli yoksa kurallara uymadığım anlaşılır :) bugüne kadar banlanmadım ama ref linkini burda paylaşırsam banlanabilitesim yüksek :)))
-
Ben kefil oluyorum :D eğer suç ise cezasını ben çekerim.
İşkence gibi amk herkese pm at.bu ne lan -
tosun bunu yazdı
Ben kefil oluyorum :D eğer suç ise cezasını ben çekerim.
İşkence gibi amk herkese pm at.bu ne lan:))) yönetici arkadaşlardan birine pm attım izin isteyelim tosunum.
-
tosun bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
essan hocam aslında refi buraya yazsan sorun olmaz. çakallık peşinde olmadığın belli ya modlar ses çıkarmaz yaniYaw sanki sudan altın yapma formülü var ebookta yok refimden üye olana veririm yok bilmem ne vermiyecen madem açma konu.açtığın konudan zaten bişey yok.üye olan herkes 3 aşağı 5 yukarı bu yazdıklarını kendi de anlar.
-
SUPERBICO bunu yazdıtosun bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
essan hocam aslında refi buraya yazsan sorun olmaz. çakallık peşinde olmadığın belli ya modlar ses çıkarmaz yaniYaw sanki sudan altın yapma formülü var ebookta yok refimden üye olana veririm yok bilmem ne vermiyecen madem açma konu.açtığın konudan zaten bişey yok.üye olan herkes 3 aşağı 5 yukarı bu yazdıklarını kendi de anlar.
üstad ref link yasak o yüzden konuda paylaşmıyorum kurallara uymak zorundayım.. eğitim seti dosyasına gelince o dosyayı yurtdışında yaşayan bir abimiz gönderdi ona söz verdim refsiz kişilere veremiyorum hea biraz daha bilgi verebilirmisin dersen eğitim dokümanı haricinde bir başka dosya gönderirim ondada ayrıntılı bilgiler yazıyor.. zaten ayrıntılı bilgiler, resimler ve yazılar çok uzun hepsini buraya atmak yerine word dosyasını paylaşayım o halde..
-
https://hotfile.com/dl/196828005/4c59795/BB_bilgiler.docx.html
arkadaşlar inceleyebilirsiniz.. üye olan arkadaşlara gönderdiğim dosya farklıdır yani daha anlaşılır bir şekilde anlatılmış dosyadır.
-
Normal üyelik olmuyor ise ref paylaşabilirsin hocam
-
tahta bunu yazdıu235 bunu yazdısnuff13 bunu yazdı
Ref linki ve eğitim seti pm yollar mısın
-