folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banyo Sonrası Şiddetli Kaşıntı.

Banyo Sonrası Şiddetli Kaşıntı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

lifle yıkan iyice kazı deriyi çıkınca da nemlendirici filan sür

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

temiz mi yıkanmıyorsun hocam hani kirler kabarıp kalıyorsa falan :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Sende ya sıcaklık ya da su ürtikeri var. Alerjik durum. Ben de bir dönem sıcaklık ürtikeri vardı. Vücut ısım artınca aniden kızarıklıklar çıkıyordu. İnanılmaz derecede kaşıntı, batma duygusu geliyordu. 5-10 dk sonra ısım normale dönünce tüm kızarıklıklar ve kaşıntı kayboluyordu. Aşırı durumlarda öldürebilen bir durummuş. İlacı var. En azından hafifletiyor. Bir süre sonrada kronik değilse kayboluyor. Doktora git.

bu bahsettiklerin bende gündüz hava sıcaklığı arttığında geliyor bir anda boğuluyorum ve her yerim iğneleniyor gibi oluyorum ama kızarıklık falan olmuyor pekte önemsemiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Firex.  Dün şöyle bişey oldu. Duştan çıktım  yinee  her zamanki gibi kaşındım falan yarım saat sonra geçti.  5-6 saat sonra dışarda dolaşmıstım sıcakta terlemısım. Yıne kasıntı basladı senın anlattıgın şekilde ama kızarıklık olmadan. O dediğin sıcaklık ürtikeri olabilir çunku sıcaktan bunaldıgım zaman oluyor genelde boyle. Banyoda ki nem de yapabilir diye aklıma geldi şimdi.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Derin kuruyordur ondan olabilir.Çıkınca nemlendirici filan sür

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Sende ya sıcaklık ya da su ürtikeri var. Alerjik durum. Ben de bir dönem sıcaklık ürtikeri vardı. Vücut ısım artınca aniden kızarıklıklar çıkıyordu. İnanılmaz derecede kaşıntı, batma duygusu geliyordu. 5-10 dk sonra ısım normale dönünce tüm kızarıklıklar ve kaşıntı kayboluyordu. Aşırı durumlarda öldürebilen bir durummuş. İlacı var. En azından hafifletiyor. Bir süre sonrada kronik değilse kayboluyor. Doktora git.

bu bahsettiklerin bende gündüz hava sıcaklığı arttığında geliyor bir anda boğuluyorum ve her yerim iğneleniyor gibi oluyorum ama kızarıklık falan olmuyor pekte önemsemiyorum

Kızarıklığı ilk zamanlar farkedemezsin. Zamanla şiddeti artarsa kendisini belli eder. Aniden kızarıp kaybolduğu da oluyor. Sen bakana kadar kaybolup gidebiliyor. Ben bunu internetten bayağı araştırarak bulabilmiştim. Anlaşılması zor bir durum. Fakat ilerlerse gece uykudan bile kaldırabiliyor. Bir gece hiç unutmam. Kış günü cama fırladım. 5 dk camda soğuğu hissetmedim.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Adam öldüğü doğrumu bu yüzden ya :) Bizim millet anlamaz sıcaklık ürtikerinden. Adımızı bitli diye çıkarır.  En iyisi doktora gitmek.  Cildiyeci bakıyor bu duruma değil mi ?

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

aynen doğrudur bendede vardı bu olay arada bir oluyor hala özellikle kışın soğuk sıcaka gireyim bi anda kaşıntı oalyına giriyorum sonra vucut ısım eşitlenince düzeliyor doktor bana antihistaminik bi ialç verdi ama oda çok feci uyku yapıyor

You think the game is over ? It has just begun ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vücudun sabunlu kalmasın iyi durulan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

andidit bunu yazdı:

Firex.  Dün şöyle bişey oldu. Duştan çıktım  yinee  her zamanki gibi kaşındım falan yarım saat sonra geçti.  5-6 saat sonra dışarda dolaşmıstım sıcakta terlemısım. Yıne kasıntı basladı senın anlattıgın şekilde ama kızarıklık olmadan. O dediğin sıcaklık ürtikeri olabilir çunku sıcaktan bunaldıgım zaman oluyor genelde boyle. Banyoda ki nem de yapabilir diye aklıma geldi şimdi.

İşte kızarıklık görmen zor. Dışardan birisi baktığında bu durumu geçirdiğini farkedemez. Öyle belirgin değil. Çok ufak kol gibi yerlerde görünüp aniden kayboluyor ya da birkaç dakika normal haline dönene kadar orda bekliyor. Baştan farketmen çok zor zaten. O durumu geçirirken hemen eline koluna bak. Neresi kızarıksa bul. Bir daha bu durumu geçirdiğinde hep aynı yer kızaracak. Ordan anlayabilirsin. Ama dediğin şey sıcak ürtikerine çıkıyor.

λ
Toplam Hit: 12721 Toplam Mesaj: 25