folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Barcelona Twitterda Ardaturan Nickini Satin Aldi

Barcelona Twitterda Ardaturan Nickini Satin Aldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

@allahinoglu hesabin sahibi adam kimlikte arda turan'sa elinden alacak degiller ya , satmistir adam. twitterlik bisey yok orada..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

2Milyon euro vermisler hesap icin.

yok ebesinin ... :D 2 milyon ne hocam? hiç sanmıyorum o kadar verceklerini hiç bi bilgi bulamadım ben sen nerden baktın ya da salladın :D

Hocam bi kac tane spor sayfasinda okudum. Bana da pek inandirici gelmedi miktar ama olur mu olur.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

@allahinoglu hesabin sahibi adam kimlikte arda turan'sa elinden alacak degiller ya , satmistir adam. twitterlik bisey yok orada..

hocam yazdığım linklerdeki kuralları okumadın sanırım kullanıcı ticareti yasak barçanın bir iletişime geçmesine bakar ismi alması

fb twitter farketmez şikayet geldiğinde iletişime geçildiğinde askıya alıp isim hakkı marka hakkı olana veriyorlar hesabı

zaten kimin malını kime satıyorsun twitter bilmiyormu satmak için reglediklerini biliyor

yazıyor orda herşey tatmin olmadıysan hepsini oku twittera mail at cevabını al

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

soyle diyelim;

isim soyisim seklinde 5 senedir kullandigin hesap var , ayni isimde biri unlu oluyor 6.senede .. isim hakki, marka hakki diye hesabi senden alip otekine veriyorlar hea ? olur mu hocam oyle sey.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

bizim rabinski'nin yaptığına benzemiş bu :)

Lightsaber tarafından 10/Tem/15 20:00 tarihinde düzenlenmiştir

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ne satın alması abi jdfgfdg? :D

galatasaray futbol takımının tüm nicklerini alan bi adam olarak 5 dakikalık is ya. yok öyle satın alma falan ki hala bi cok topcuyla calısıyorum onlar böyle seylere hayatta para vermezler..

+ barcelona - rmadrid manu gibi kulüplere özel account manager'lar bakıyorlar ofislerde. ben de calısıtgım icin biliyorum yani satın alma falan yok :)

nurk tarafından 10/Tem/15 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Twitter madem ünlü olan kişiye verecek hesabı niye ismin yanına mavi tik (resmi onaylı hesap) olayını çıkardı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2518 Toplam Mesaj: 18
twitter arda turan barcelona