Barcelona Twitterda Ardaturan Nickini Satin Aldi
-
@allahinoglu hesabin sahibi adam kimlikte arda turan'sa elinden alacak degiller ya , satmistir adam. twitterlik bisey yok orada..
-
g2k bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
2Milyon euro vermisler hesap icin.
yok ebesinin ... :D 2 milyon ne hocam? hiç sanmıyorum o kadar verceklerini hiç bi bilgi bulamadım ben sen nerden baktın ya da salladın :D
Hocam bi kac tane spor sayfasinda okudum. Bana da pek inandirici gelmedi miktar ama olur mu olur.
-
hojucuk bunu yazdı
@allahinoglu hesabin sahibi adam kimlikte arda turan'sa elinden alacak degiller ya , satmistir adam. twitterlik bisey yok orada..
hocam yazdığım linklerdeki kuralları okumadın sanırım kullanıcı ticareti yasak barçanın bir iletişime geçmesine bakar ismi alması
fb twitter farketmez şikayet geldiğinde iletişime geçildiğinde askıya alıp isim hakkı marka hakkı olana veriyorlar hesabı
zaten kimin malını kime satıyorsun twitter bilmiyormu satmak için reglediklerini biliyor
yazıyor orda herşey tatmin olmadıysan hepsini oku twittera mail at cevabını al -
soyle diyelim;
isim soyisim seklinde 5 senedir kullandigin hesap var , ayni isimde biri unlu oluyor 6.senede .. isim hakki, marka hakki diye hesabi senden alip otekine veriyorlar hea ? olur mu hocam oyle sey.
-
bizim rabinski'nin yaptığına benzemiş bu :)
Lightsaber tarafından 10/Tem/15 20:00 tarihinde düzenlenmiştir -
ne satın alması abi jdfgfdg? :D
galatasaray futbol takımının tüm nicklerini alan bi adam olarak 5 dakikalık is ya. yok öyle satın alma falan ki hala bi cok topcuyla calısıyorum onlar böyle seylere hayatta para vermezler..
+ barcelona - rmadrid manu gibi kulüplere özel account manager'lar bakıyorlar ofislerde. ben de calısıtgım icin biliyorum yani satın alma falan yok :)
nurk tarafından 10/Tem/15 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Twitter madem ünlü olan kişiye verecek hesabı niye ismin yanına mavi tik (resmi onaylı hesap) olayını çıkardı ?