Barfix Çekemiyorum.
-
hocam vucüt yapın uygun değildir ... yani ben 1 senedir çalısıyorum 20 tane anca ...
-
ben hiç şınav çekmem, ama uygun yerini bulduğumda 15in üstüne rahatça çıkabilirim.. abartılacak bir şeyi yok ki ya, üstüne üstlük 65 küsür kilo olmama rağmen kollarım ip gibi, düşünün artık....
Edit: uygun yerden kasıt barfiks çekilebilecek yerler :D
-
Düzenli olarak hergün 10 barfix 15 şinav çekerim.Artırmaya çalışmam , azaltmayı aklımın ucundan geçirmedim.Düzeni bozmaya çalışsam 30 barfix rahat çekerim.Aslında vücudu alıştırmada bitiyor iş.Önemli olan kaslar
-
ben on numara bel vururum, askerde barfiks çekicez komutan dedi herşey serbest , millet genede fazla çekemedi, ben bi başladım balık gibi bel vuruyorum 31 de bıraktım anlamı olsun dedim, komutan dedi, cenabet herif sittir git :D
-
Barfix çok kolay alışılabilen bir harekettir ama demekki kişiden kişiye değişiyor. Ben de askere ilk başladığımda 7 tane çekiyordum, bir ay sonra 10 oldu, usta birliğimde 20 tane çekebiliyordum.
-
askere gittiğimde hiç çekemiyordum. çıktığım gün 10 tane nizamı çekmiştim.
nasıl yaptığıma gelince, her gün sabah, öğle, akşam barfix direklerine gider, ilkbaşlarda asılır, sonralarında bir, daha sonraları iki şer üçer sonrasında 10 kadar gitmiştim.
-
herşey vücudunu alıştırmana bağlı
hergün barfiks çek ve hergün 1er tane arttır.
olmuyosa 2günde bir arttır
vücut alışıyo bi zaman sonra