Barfly Ve Smoke (2 Film)
-
Bir film 20 yıl aranır mı? Charles Bukowski kitaplarından birinde bu filmin senaryosunu yazdığınıda yazmıştı:) orada Mickey Rourke un kendisini oynadığını ve herşeye karşı bukowski nin rourke için ( beni benden iyi oynamış herif ) dediği zamandan beridir ararım bu filmi. Nihayet buldum Mickey Rourke cidden olağanüstü oynamış Henry Chinaski 'yi ( Bukowski'nin romanlarında kullandığı takma adı Hemry Chinaski ) kadro olağanüstü sanki Bukowski kitabı okuyormuşum gibi geldi. Uploadlar size özel cidden tek link hotlinkte verdim amacım 3-5 cent kazanmak değil izlemeniz. Yarumlarınızı merak ediyorum yoksa 20 yıl boşunamı uğraştım:)
Barfly
imdb 7.0 vermiş ya bence 9.0 filan olmalıydı
dvdrip-altyazılı

http://hotfile.com/dl/59643625/9ea288d/barfly.rar.html
Smoke
Buda ikinci bomba yıllar önce ilk seyrettiğimden beri etkisinde kaldığım hiç unutmadığım bir filmdir. Çok özel bir tat bıraktı film bende. Paul auster 'ın senaryosu yönetmen koltuğunuda bırakmamış senaryosunu en iyi kendisi çekeceğini düşünmüş bencede doğru olmuş. Tam bir iyi kitap okuyormuşsun gibi bir film. Oyuncular zaten laf istemiyor Harvey keitel , William Hurt iki kat güzel olmuş film onlar sayesinde.
imdb 7.4 vermiş bu filmede bilmiyorlar bu işi bana göre:)
dvdrip-altyazılı

http://hotfile.com/dl/59641969/a2596d0/smoke.rar.html
İzleyenler yorumlarsa sevinirim..
-
smoke merak ettim indiriyorum hoca
-
sevindim dostum yorum yazarsan sevinirim...
-
çentik.boş zamanımda izlerim hoca merak ettim.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
çentik.boş zamanımda izlerim hoca merak ettim.
----------------------------- -
Böyle filmler seyreden müridler varmıydı yahu
süpersin indiriyorum her ikisinide teşekkürler
-
Varmış işte dostum bak sen varsın:) amaç birbirimizi bulmak olsun!
-
Yandın sen kaç artık :)
yusuf şahin (Youssef Chahine) in beyruttan kaçış adlı filmini arıyorum?
bi umut sorayım dedim
-
niye yanayım dostum? bende yok ama kaynakları zorlayalım bir başka muridlerde çıkar vardır belki birilerinde.
-
ilk filmi indirelim bakalım bi :)
-
Dershaneye gidicem linkler bi kaç gün kalabilir mi :<