Barış Akarsu - Islak Islak Altyapısı
-
ByMusty bunu yazdı
çivisi çıktı bee, arkadas biz eski tbt yi istiyoruz yaa , adamlar 5 gün önce üye olmuşlar, birlik olup espri yapmaya calısıyolar iymi. çömez dayanışması.
kızdırmayın la beni.Allah aşkına bi kızarmısın ? Bu forumda senin dışında kimle takışmışım ? Kimse saygısızlık etmişim. Bi araştır bakalım.
-
biz yeni üye oldugumuzda konu açmaya korkardık, sen laf yetiştirme derdindesin. azıcık sitenin adabına göre takıl. arada da kuralları oku.
yenisin öğreneceğin çok şey var.
ve ben şuan tartışmıyorum.
ama istersen tartışırımda . -
ByMusty bunu yazdı
biz yeni üye oldugumuzda konu açmaya korkardık, sen laf yetiştirme derdindesin. azıcık sitenin adabına göre takıl. arada da kuralları oku.
ama istersen tartışırımda .kardeş bsg valla
-
Ben ona cevap vermiyorum artık.
-
ByMusty bunu yazdı
ama istersen tartışırımda .2003 üyesi olarak senden rica ediyorum nolur yazma artık yazdıkça batıyorsun hayır neyin derdindesin konu başlığına bak konunun olduğu yere bak konuya bak herşey doğru ama sen doğru yolda değilsin bilesin :)
-
ByMusty bunu yazdı
ama istersen tartışırımda .asdasda bura nere la 2. nesil 3.nesil uyelik tartısması yapiosun :D
-
Adam ego peşinde. İnciden geldi herhalde.
-
KaRaKuLe bunu yazdıByMusty bunu yazdı
ama istersen tartışırımda .2003 üyesi olarak senden rica ediyorum nolur yazma artık yazdıkça batıyorsun hayır neyin derdindesin konu başlığına bak konunun olduğu yere bak konuya bak herşey doğru ama sen doğru yolda değilsin bilesin :)
abi adam tertipçi çıktı be :p :p
şaka gibi :D