Barış Akarsu Gerçekleri
-
Bilip bilmeden ötün amq!
Barış Akarsu hepinizden daha adamdı be...
Kim olursa olsun burada kötü konuşanlar..
YAZIK!..
İLK DEFA BU KADAR KÜFÜR ETTİM...AMA YAZMIORUM İÇİMDEN SÖYLEDİKLERİMİ BURAYA..
CEZA ALMAYA DEĞMEZSNİZ!. -
sevgili arkadaşım bu konunun başlığını "barış akarsu gerçekleri " olarak açmışsın hiç yakıştıramadım.Şimdi bunu söyledim diye bana kimse kızmasın, Barışîn ne aman aman fanatiğiyim ne de başka bir unsur, sanki "alın işte ağladığınız kişinin yediği naneler" gibi lanse etmeye çalışmışsın, affola belki onu demek istemedin ama öyle anlaşılıyor. Söylediklerin gerçektir değildir ona diyeceğim yok, 20 yaşındaki bir bayanında o otomobilden cesedinin çıkarılması gerçekten çok üzücü. gerçek bir sanatçıyı kaybettik bunu da unutmamak gerekir, ama senin bu şekilde bir başlık açman hiç yakışır kalmadı. Bütün Barış'ı sevenlere baş sağlığı dilerim...
-
100 Tane Şehidimiz war Adamlar Hiç birine Kafalarını takmazlar . barış akarsu ölür türkiye ağlar Nerde Bu Adalet ! :S
-
son olarak da ben eşşeğim
-
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------
100 Tane Şehidimiz war Adamlar Hiç birine Kafalarını takmazlar . barış akarsu ölür türkiye ağlar Nerde Bu Adalet ! :S
-----------------------------
ya ne alakası var saçma sapan konulşmayın..
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR..
Onlara üzülmüyomuyuz üzülüyoruz..Ağlayanlarımız bile var..Ama herkes ağlayamaz sonuçta tanımıyosun..Barış Akarsu göZ önünde bi insandı..OLAYI DRAMATİKLEŞTİRİP SİYASETE DÖKMEYİN..
ALAYINIZ AYNISINIZ!...
-
Arkadaşlar yorum yapanlardan kaçınız şehit cenazesine gittiniz? Emin olun tahmin ettiğinizden kalabalık, daha acıklı, Barış'a ağlayanlar onlara ağlamadımı veya? Ya da Barış'a ağlayanlardan hiçmi şehit yakını olan yoktu?? gördüğünüz gibi bunu istediğiniz yere çekersiniz arkadaşlar bunu bu şekilde laçkalaştırıp uzatmayın .. Türkiye güçlü bir sesi kaybetti, kimbilir bir daha ne zaman görücez Barış'ı, Cem Karaca'yı, Barış Manço'yu.. Sizse gelmiş hala bu kişinin ardından neler söylüyorsunuz yazık...
-
KONUYU AÇANIN DA AMQ.
-
Başlık gitgide polemiğe dönüşmeye başladı.Herkesin görüşü kendine.Başarılı bir sanatçıydı ve malesef artık yok.Ölünün arkasından konuşmak ve başkalarının yaptıklarının faturasını ona kesmek olmaz.Şehitlerimizide böyle bir konuyla kıyaslamak hiç olmaz.Yeterince sosyal mesaj verildi.Olayı daha fazla irdeleyip ölüye saygısızlık etmeyin.Bu saatten sonra gereksiz yere tartışmanın manası yok.Allah rahmet eylesin diyoruz ve dua etmenin dışında birşey yapmıyoruz.Dilerdik ki daha çok yaşasın daha sayısız başarıya imza atsın.Fakat öldüysede artık yapacak birşey yok.Sanatçılar bedenen ölsede miras bıraktıklarıyla ebediyen yaşarlar.Kilit..
Toplam Hit: 9174 Toplam Mesaj: 29